Astrologer Susan Miller mengenai Apa yang Ada di Planet Untuk Menjadi Bulan Julai

Susan Miller adalah InStyle‘s ahli astrologi pemastautin dan pengasas AstrologyZone.com. Terkini beliau InStyle tandatangan-tanda lajur muncul dalam edisi Julai, yang boleh didapati di gerai surat khabar dan untuk muat turun digital sekarang.

Bulan ini, semua tanda akan menjadi produktif dan akan ada peluang besar untuk perjalanan dan keseronokan. Venus akan melawati Gemini dari 4 Julai hingga 21 Julai, memihak kepada tanda-tanda udara dan api: Gemini, Libra, Aquarius, Aries, Leo, dan Sagittarius. Aktif Marikh akan berada di Cancer sehingga 20 Julai, dan kemudian beralih kepada Leo dari 20 Julai hingga 5 September. Mars dalam Kanser akan memihak kepada Kanser, Scorpio, Pisces, Taurus, Virgo, dan Capricorn, Mars akan menjaga tanda-tanda lain selepas ke-20. Jadi, seperti yang anda lihat, ada sesuatu untuk semua orang pada bulan Julai.

BERKAITAN: Astrologer Susan Miller mengenai Mengapa Jun Akan Sempurna untuk Membuat Kemajuan

Pada Hari Kemerdekaan, 4 Julai, Matahari dan Neptunus akan diselaraskan dengan baik, memberikan nada lirik, gembira dengan aktiviti anda. Ia akan menjadi masa yang sesuai untuk menyambung semula dengan saudara-mara dan rakan-rakan. Neptunus, planet cinta tanpa syarat, akan berada dalam penjajaran yang ideal, membawa semangat kehangatan dan kebahagiaan pada masa yang anda boleh habiskan bersama.

Bulan penuh pada 8 Julai akan berada di Capricorn dan bersatu dengan Pluto. Dalam masa empat hari dari tarikh ini, berhasrat untuk menutup tawaran kewangan, atau, jika anda suka, memohon pinjaman perniagaan, bank kredit, gadai janji, atau bantuan kewangan pelajar. Capricorn juga memerintah barang-barang antik dan nilai sejarah, jadi berhenti di kedai kegemaran anda atau ke pasar loak untuk mencari khazanah tersembunyi. Satu lagi hari yang hebat untuk mengambil sesuatu yang baru? 14 Julai, apabila Mercury dan nasib baik Musytari akan disegerakkan, menjadikannya sesuai untuk perjalanan atau membeli-belah.

Satu hari untuk mengelakkan konfrontasi dengan sesiapa sahaja di laluan anda akan menjadi Isnin, 17 Julai, apabila Marikh akan berada dalam sudut keras untuk Uranus. Perkara-perkara tidak akan berlaku seperti yang anda jangkakan-sebaliknya mereka akan mengambil kursus yang agak tipikal. Anda boleh menggoda dengan bencana jika anda membuat pengumuman besar atau menandatangani kertas pada hari ini. Teruskan, jika anda suka, menguji teori ini dan mencuba nasib, tetapi kemudian-sama ada dengan serta-merta atau bulan kemudian-anda mungkin melihat hari ini bukan masa yang tepat untuk melancarkan atau membuat sebarang langkah besar. Sebaliknya, tandatangani kertas untuk pembentukan hubungan jangka panjang dan pertumbuhan mantap pada 19 Julai, untuk Mercury dan Saturnus akan diselaraskan, dan membawa kestabilan yang teguh.

Aksi pahlawan Mars akan memasuki Leo, tanda royalti, mulai 20 Julai hingga 5 September, membujuk kita semua untuk mengidam sedikit kemewahan dan keseronokan pada minggu-minggu mendatang. Pergi ke hujung minggu? Ini mungkin masa untuk menempah sebuah bilik di resort tepi laut yang merupakan langkah dari retret biasa anda. Leo suka bermain, jadi betapa hebatnya Marikh akan berada di Leo pada musim panas, hanya meninggalkan Leo sehari selepas Hari Buruh. Alam semesta seolah-olah membujuk anda untuk membiarkan diri anda berusia lima tahun. Eksperimen, pengalaman kegembiraan dan rasa ingin tahu, dan biarkan pengkritik dalaman anda di rumah. Musim panas adalah masa untuk bersenang-senang, dan musim panas ini mungkin membawa masa yang lebih bahagia daripada yang di ingatan baru-baru ini.

Bulan baru pada 23 Julai akan bersinar di Leo, dan membawa peluang dalam hal-hal yang berkaitan dengan kreativiti, hiburan, dan seni-ia hanya dapat membawa ekspresi artistik dan asli dari anda. Bulan baru 23 Julai akan menjadi yang pertama dua di Leo yang akan tiba empat minggu selain, yang sangat luar biasa. Biasanya, kita mempunyai satu bulan baru sebulan dalam tanda yang berlainan-dua belas bulan, dan dua belas bulan baru dalam dua belas tanda-tanda yang berlainan. Ini bermakna di mana sahaja anda mempunyai Leo dalam carta anda akan menjadi kawasan penting untuk melihat perubahan dan pertumbuhan dalam beberapa minggu yang akan datang.

Bulan depan, kami mempunyai dua gerhana utama, satu, gerhana bulan penuh bulan di Aquarius pada 7 Ogos dan seterusnya, gerhana bulan matahari baru di Leo pada 21 Ogos. Ini akan menjadi detik-detik yang kuat pada 2017, menandakan peristiwa-peristiwa yang akan kami semua panjang ingat. Gerhana ini sangat mesra, tidak kira apa yang timbul, anda mungkin mendapat manfaat. Bersedia. Gerhana, terutama yang ada pada 21, akan membawa banyak berita, jadi pastikan antena anda naik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map