Astrologer Susan Miller mengenai Apa yang Mengalami Perubahan Semula April Bagi Anda

Susan Miller adalah InStyle‘s ahli astrologi pemastautin dan pengasas AstrologyZone.com. Terkini beliau InStyle tandatangan-tanda kolum muncul dalam edisi April, boleh didapati di gerai surat khabar dan untuk muat turun digital sekarang.

April akan memerlukan kesabaran. Perkara akan berubah menjadi lebih baik pada akhir bulan, tetapi sebelum kita sampai pada minggu terakhir bulan itu, anda perlu menangani cabaran tertentu. Planet-planet memegang satu sama lain untuk sebab-sebab untuk mendedahkan situasi yang perlu diperbetulkan supaya keseimbangan dapat dipulihkan.

Awal bulan April akan membawa pengaruh yang sukar dari bulan baru yang muncul beberapa hari sebelum permulaan bulan ini, pada 27 Mac, yang tidak sedikit mesra. Powerhouse Pluto terus meneruskan hujah lama dengan Uranus yang tidak dapat diramalkan-sehingga anda dapat menemukan orang yang memaksa di lingkungan anda untuk menjadi sangat dominan. Anda perlu menguruskan orang itu, dan emosi anda, untuk melewati tempoh ini.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

Sebagai peraturan, bulan-bulan baru membuka kesempatan untuk memanfaatkan peluang-peluang baru. Semua tindakan yang anda ambil dalam sepuluh hari yang mengikuti bulan baru mempunyai berat dan tujuan. Lima badan syurga berada di Aries yang berorientasi, berorientasikan tindakan-matahari dan bulan baru, serta Venus, Mercury, dan Uranus-jadi tidak peduli apa pun tanda-tanda yang anda alami, anda akan segera memulakan projek-projek baru. Aries menonjolkan pokok itu-semua kehidupan baru dan permulaan yang baru. Anda mungkin mahu memulakan perniagaan anda sendiri atau bekerja pada teknologi baru atau biosains-sesuatu yang baru, di mana anda akan menyerang jejak baru. Walau bagaimanapun, anda perlu memegang diri anda kembali untuk dua sebab.

RELATED: Gincu Cecair Terbaik untuk Tanda Zodiak Anda

Satu lagi, Venus masih lagi berubah, trend yang bermula 4 Mac dan akan berterusan sehingga 15 April. Venus memerintah bukan sahaja cinta dan penampilan yang baik, tetapi juga wang. Untuk menjana keuntungan dalam perniagaan baru, anda memerlukan Venus dalam kedudukan yang kuat. Diakui, Venus akan mula bergerak ke arah yang betul selepas 15 April, tetapi hanya secara berperingkat akan mencapai kecepatan penuh, proses yang akan berlangsung hingga 18 Mei.

Terdapat beberapa perkara yang tidak boleh anda lakukan apabila Venus adalah retrograde: Venus memerintah kecantikan, jadi jangan buat perubahan dramatik terhadap penampilan anda. Ini termasuk tidak mengubah warna rambut anda dari si rambut coklat gelap kepada berambut perang platinum, contohnya, dan tidak menjadualkan pembedahan plastik. Anda tidak perlu mengambil risiko dengan penampilan anda pada bulan April. Sekiranya ahli dermatologi anda mahu anda bereksperimen dengan teknik baru yang tidak dicuba yang baru-baru ini dibangunkan, katakan tidak, walaupun rawatan itu bebas. Sebaliknya, adakan rawatan salun yang betul dan cuba-trim, sentuhan sentuh, waxing biasa dan rutin, rias kuku, dan pedikur-tetapi tiada rawatan baru untuk anda.

Juga, Venus mundur juga bukan masa untuk memulakan hubungan cinta baru atau untuk mengambil langkah besar dalam hubungan sekarang, seperti untuk bertunangan. Venus memerintah kasih sayang, dan apabila Venus mengalami kemunduran, isyarat yang dikeluarkan itu dikurangkan, dan oleh itu selepas tahap cinta yang pertama, anda mungkin berasa kecewa dengan kekurangan kehangatan semasa tempoh hubungan.

BERKAITAN: Happy Birthday, Pisces! 16 Hadiah Rakan Piscean Anda Telah Bermimpi

Juga pada bulan ini, Mercury akan mengalami kemerosotan dari 9 April hingga 3 Mei, dan anda akan merasakan kelembapan Mercury akan merosot pada saat makhluk April. Anda tidak sepatutnya menandatangani kontrak, bersetuju dengan apa saja secara lisan, atau memulakan kerja baru. (Pengecualian kepada “tidak pernah memulakan kerja dengan merendahkan Mercury” adalah jika anda kembali bekerja untuk seseorang yang anda bekerjasama sebelum ini. Namun, jika anda diminta menandatangani kontrak baru pada pekerjaan anda sekarang, saya masih akan berkata, “Tidak sekarang-saya akan mendaftar pada pertengahan bulan Mei.”) Jika anda tidak boleh menunggu, kemudian tandatangan, tetapi tahu bahawa pekerjaan itu tidak akan berubah seperti yang anda bayangkan. Contohnya, jika anda berharap untuk belajar banyak kerja di bawah bos khas, anda mungkin akan kecewa mendengar beberapa bulan selepas orang yang anda berhenti kerja terdahulu untuk pergi ke tempat ini sekarang. Perkara seperti itu boleh berlaku dengan aspek seperti ini.

Akhir sekali, jangan membeli peralatan elektronik semasa tempoh retrograde Mercury, kerana item itu tidak akan memberi anda keseronokan yang anda jangkakan.

Bulan purnama 11 April, seperti bulan baru ke-27, nampaknya menjadi tegang bagi ramai. Uranus akan menyerang Matahari dan menentang bulan penuh secara langsung. Ini mungkin membuat anda merasa bahawa kehidupan tidak dapat diramalkan, kerana Uranus adalah planet dari semua jenis kejutan. Kini mungkin bahawa perkara-perkara yang baik hanya berlaku, tetapi kita tidak perlu merancang untuk mereka-kita perlu bersiap untuk peristiwa buruk supaya kita tidak merasa berpuas hati. Simpan antena anda. Pastikan lampu jadual anda dalam masa empat hari sebelum atau selepas 11 April, sekiranya berita berlaku dengan cara yang salah.

Kehidupan anda akan meningkat dengan ketara apabila anda sampai ke penghujung bulan. Bulan baru di Taurus, 26 April, adalah bulan baru yang luar biasa, penuh dengan banyak peluang yang kita kaitkan dengan bulan baru yang mesra. Terima kasih kepada rasuk keperakan dari Neptunus, bulan baru ini sangat berguna bagi mereka yang bekerja dalam profesi seni atau dengan bakat dalam kedudukan sokongan. Zuhal akan menambah ukuran kestabilan terhadap tindakan anda yang diambil selepas bulan baru ini, dan Pluto akan membantu dengan memberikan anda akses, dan nikmat dari. VIP atas. Hujung minggu khas untuk cinta dan keseronokan akan berlaku pada 15-16 April, apabila Venus akan menerima rasuk penyayang dari sayangku, Marikh. Itulah hujung minggu yang sama yang Venus pergi langsung, jadi ia harus menjadi masa yang istimewa.

Mars akan mengosongkan Taurus dari awal bulan hingga 18 April, memberikan tanda-tanda bumi dan air (Taurus, Virgo, Capricorn, Cancer, Scorpio, dan Pisces). Kemudian Marikh akan melawat Gemini dari 21 April seterusnya, memberikan tanda-tanda udara dan api lainnya (Gemini, Aquarius, dan Libra, dan Aries, Leo, dan Sagittarius) kelebihan.

Ini adalah bulan untuk berhenti, melihat dan dengar, tetapi tidak bertindak. Perhatikan dengan teliti, semak tindakan dan keputusan masa lalu anda. Menilai perhubungan anda di semua bidang, termasuk dengan kekasih / pasangan anda, rakan, rakan sekerja, sekutu, dan ahli keluarga. Lihat jika anda boleh meningkatkan dan mengukuhkan ikatan yang anda pegang dengan orang-orang dalam bulatan anda, walaupun bon tersebut sudah kuat. Anda akan mempunyai banyak masa untuk membuat pembetulan kursus sebelum anda mula berkomitmen kepada arah baru yang penting. Mempunyai masa untuk berfikir adalah berita yang sentiasa baik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − = 91

map