Astrologer Susan Miller mengenai Mengapa Jun Akan Sempurna untuk Membuat Kemajuan

Susan Miller adalah InStyle‘s ahli astrologi pemastautin dan pengasas AstrologyZone.com. Terkini beliau InStyle tandatangan-tanda kolum muncul dalam isu Jun, boleh didapati di gerai surat khabar dan untuk muat turun digital sekarang.

Tidak peduli apa tanda anda, Jun akan menjadi penambahbaikan pada bulan Mac, April, dan Mei, kerana anda akhirnya akan melihat kemajuan yang dipercepatkan pada matlamat yang paling disayangi anda. Mac dan April membawa Venus mundur, masa ketika planet kecantikan, cinta dan keuntungan lemah, sehingga menjadi lebih sulit untuk bergerak maju dari segi apa pun yang berhubungan dengan penampilan atau masalah hati. (Selepas Venus pergi pada 15 April, seperti kebanyakan keindahan tidur, dia memerlukan masa perlahan membuka matanya, menyikat rambutnya yang mewah, bergelombang dan perlahan-lahan menghirup cawan kopinya yang mengukus). Tidak sampai 18 Mei bahawa Venus menyambung semula kekuatannya dahulu.

Itu hanya akan mencukupi untuk membuat anda cemas, tetapi saudara Mercury Venus juga pergi ke belakang, dari 9 April hingga 3 Mei, dan tidak menyambung semula kekuatan sebelum 20 Mei, hanya dua hari selepas Venus melakukan perkara yang sama.

Pemikiran merkuri, persepsi, kontrak, dan rundingan, alasan anda tidak perlu menandatangani kontrak semasa tempoh retrograde Mercury, atau membuat sebarang keputusan besar. Sekiranya anda menandatangani, kemudian anda perlu menyesuaikan atau merundingkan semula kontrak. Tempoh retrograde Mercury adalah petunjuk segera bahawa keadaan di sekeliling anda beralih, dan keutamaan yang telah anda pegang akan berubah dalam pangkat. 

BERKAITAN: 5 Podcast Girls Cool Adakah Kini Tak Terhutang 

Sekarang, anda telah membuatnya pada bulan Jun, dan semua penangguhan berada di belakang anda. Jun bermula dengan minggu gemilang, memuncak dengan aspek cerah pada hari Sabtu, 3 Jun, hari kegemaran saya bulan itu. Matahari dan Musytari akan menjadi penjajaran yang ideal, membawa kemewahan, nasib, dan kebahagiaan. Lakukan sesuatu dari perjalanan biasa, pergi ke penandatanganan atau kuliah buku, atau dapatkan rawatan spa. Beli sesuatu yang baru untuk memakai dan merobek tag supaya anda boleh memakainya pada malam itu. Pada hari yang sama, Venus, yang masih berada di Aries, akan bertemu dengan kejutan-minit-minit Uranus sambil menambah keceriaan hari ini dan membangkitkan rasa cinta. Aspek-aspek ini akan bertindak seperti minyak wangi, membolehkan anda menghipnotis peminat di jalan anda.

Setiap plot memerlukan kontras dan sedikit drama, dan pada bulan Jun ia datang dalam bentuk bulan purnama yang menyusahkan, 9 Jun. Bulan itu akan menyamakan Saturn, planet pelaksana tugas yang mengajar kita untuk menghadapi fakta. Bulan penuh akan berada di Sagittarius, jadi pembaca yang Sagittarius atau Gemini (atau mempunyai salah satu daripada dua tanda naik) akan merasakan bulan purnama ini paling banyak, tetapi hanya jika lahir pada 9-16 Juni atau 10-15 Disember tanda peningkatan tanda-tanda tersebut pada 18 darjah atau dalam lima darjah bilangan itu. Semua orang, setiap tanda akan berasa rapuh, jadi ingatlah itu apabila anda bercakap dengan orang lain-jika anda mempunyai mesyuarat pada 9 Jun, ditambah empat hari, kemungkinannya, orang yang anda akan bercakap dengan akan terganggu oleh sesuatu yang akan berlaku dalam hidupnya. juga. 

Pada akhir bulan purnama ini datang langsung, pertarungan 180 darjah Saturnus dengan Matahari, pengaruh yang mengecewakan dan mengalir. Sekiranya anda terlepas petunjuk yang telah dibentangkan kepada anda pada bulan purnama 9 Jun, mereka akan di rumah pada 15 Jun. Sekali lagi, semua orang akan merasakan pengaruh ini, tetapi dengan cara yang berbeza. Aspek yang sukar adalah seperti peluru berpandu panas yang mencari pautan yang lemah di mana-mana bahagian dalam hidup anda. Tugas mereka adalah untuk membawa kelemahan kepada perhatian anda supaya anda dapat dengan cepat memutuskan bagaimana untuk memperbaikinya.

BERKAITAN: 8 Buzzy Menunjukkan Anda Akan Ingin Bawa-Menonton Bulan Ini

Sebaik sahaja anda melangkaui 15 Jun, kehidupan akan menjadi lebih terang lagi. Biarkan saya mendesak selama satu minit. Bersamaan dengan bulan purnama yang sukar 9 Jun, sesuatu yang manis akan berlaku. Musytari di Libra akan bergerak secara langsung selepas menggigit sejak 6 Februari. (Ia adalah perkara biasa bagi planet luar untuk merunduk selama berbulan-bulan dan bukan untuk beberapa minggu.) Musytari adalah planet bernasib baik, jadi jika anda merasakan anda telah berada di hujung pendek kayu apabila ia menjadi nasib, kebahagiaan, dan pertumbuhan kewangan setakat ini pada 2017, pandangan anda harus berubah sekarang untuk lebih baik. Musytari tidak akan kembali ke belakang sehingga tahun depan, pada bulan Mac 2018. Nasib yang dijanjikan oleh Jupiter pada tahun 2017 akan mula mengalir pada akhirnya, jadi tetap optimistik. 

19 dan 20 Jun akan menjadi luar biasa untuk cinta, walaupun jatuh pada hari Isnin dan Selasa. Sekiranya anda ingin bertemu seseorang yang anda temui di tapak temu janji, pilih salah satu dari dua hari ini. (Tinggal jauh dari 9 Jun hingga 15 Jun). Venus akan menerima berkilau dari Neptune yang glamor, manakala Mercury akan membawa berita kejutan yang mengagumkan dengan terima kasih kepada Uranus.

Bulan baru di Cancer pada 23 Jun akan diisi dengan peluang untuk memulakan segar dalam satu bidang kehidupan anda. Zuhal akan menonjol, jadi jika anda memulakan usaha baru, penting untuk mengetahui peraturan dan peraturan kerajaan dan industri sebelum anda memulakan. Uranus juga akan berada di tangan, kali ini untuk menambah kebijaksanaan, inovasi, dan mengejutkan apa sahaja yang timbul. Aries adalah tanda pertama zodiak, dan adalah tunas, atau permulaan-itulah masa untuk anda memulakan sesuatu yang baru.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 − = 54

map