Astrologer Susan Miller pada Mengapa September Akan Menjadi Bulan Terbaik Anda 2016

Susan Miller adalah InStyle‘s ahli astrologi pemastautin dan pengasas AstrologyZone.com. Lajur debutnya untuk InStyle muncul pada edisi September, tersedia di gerai surat khabar dan untuk muat turun digital sekarang.

September akan membawa kotak permen yang lazat, dan antara mereka akan menjadi yang terbaik pada 2016. Bulan ini bermula dengan gerhana matahari bulan baru di Virgo pada 1, dan selepas itu, dua minggu kemudian, bulan penuh gerhana bulan di Pisces pada ke-16. Gerhana adalah alat yang paling penting yang digunakan oleh alam semesta untuk mencipta kemajuan walaupun perubahan mendadak. Gerhana matahari seperti yang ada di Virgo pada 1 akan membuka pintu untuk pengalaman dan peluang baru.

Setiap orang mempunyai Virgo-serta semua tanda-tanda yang menjaga kedalaman sekurang-kurangnya satu rumah horoskop, jadi anda akan merasakan kedua gerhana. Bergantung kepada bagaimana matematik menjajarkan dengan carta individu anda, sesetengah pembaca akan merasakan gerhana lebih nyata daripada yang lain. Gerhana bulan September akan membawa anda lebih banyak tanggungjawab dan kawalan ke atas dunia anda, untuk Pluto, planet kuasa besar akan menjadi sangat mesra. Perkara-perkara akan bekerja untuk kelebihan anda, untuk hari berikutnya, Mercury dan Musytari akan bersatu, dalam aspek yang jarang dan cemerlang, menunjuk kepada pembangunan yang bahagia dan menguntungkan.

Virgo adalah tanda terperinci, jadi anda akan diminta untuk memutuskan apa yang penting dalam situasi ini, dan apa yang tidak memberi tumpuan kepada potensi masa depan. Gerhana bulan penuh bulan di Pisces pada ke-16 akan membawa kesimpulan atau kemunculan ke usaha atau hubungan. Kebenaran selalu muncul seperti geyser pada masa gerhana, dan sering kali kebenaran itu mengejutkan dalam beberapa cara, Memiliki kebenaran akan membantu anda merancang masa depan anda dengan sewajarnya. Pisces adalah tanda yang sangat romantis, kreatif, dan memberi, jadi anda akan digesa untuk bersabar kepada seseorang pada masa gerhana.

Pada hari ke-9, Musytari akan membuat langkah monumentalnya menjadi Libra buat kali pertama dalam 12 tahun. Setiap kali planet memainkan kerusi muzik, ini bermakna kita berada dalam masa yang menentukan, dan dengan kes Musytari, anda akan datang ke garpu gembira di jalan raya. Untuk 13 bulan akan datang, sehingga Oktober 2017-masa Musytari kekal di Libra-nasib anda akan berpunca dari dan bahagian baru dalam hidup anda.

Menjelang bulan itu berakhir, satu lagi aspek positif akan muncul. Pada hari ke-26 kita semua akan mengalami hari yang paling beruntung tahun ini, satu acara tahunan untuk setiap orang apabila Musytari menyelaraskan dengan Matahari yang hebat. Matahari akan mengambil kegembiraan Musytari dan melipatgandakannya berkali-kali, dan walaupun ini akan menjadi hari yang paling bahagia bagi semua orang, setiap tanda-tanda akan mengalami aspek syurgawi ini dengan cara yang berbeza.

Setiap tahun kedua-dua bintang ini akan memilih untuk bertemu dalam satu tanda yang berbeza-tahun ini ia adalah Libra. Pastikan anda menjadualkan pemula yang penting dari 23 hingga 30 manakala pic ini akan menjadi paling kuat. Pilih untuk melakukan sesuatu yang sukar dicapai, kerana anda akan mendapat kelebihan dari pertandingan. Sekiranya hari lahir anda jatuh dalam tempoh ini, anda telah memenangi jackpot kosmik-tahun anda akan menyalurkan anda dengan kekayaan yang baik.

Bulan ini juga memegang bulan baru terbaik tahun ini, di Libra, pada 30hb. Libra adalah tanda perkahwinan, jadi selepas bulan baru muncul, dan dalam sepuluh hari yang mengikutinya pada bulan Oktober, anda akan mempunyai peluang untuk pasangan dalam apa cara yang selesa dan sesuai untuk anda dengan, katakan, berencana untuk menjadi eksklusif kepada kekasih anda, atau mengambil langkah yang lebih besar, dengan membuat rancangan untuk bergerak bersama, atau untuk bertunang atau berkahwin.

BERKAITAN: Cara Cari Bunga Kanan untuk Tanda Astrologi Anda

Anda boleh menggunakan bulan baru ini untuk mencipta hubungan perniagaan. Musytari adalah planet bernasib baik yang hebat, dan akan menemani bulan baru pada 30, dan menyebarkan kebaikan selama dua minggu pertama bulan Oktober. Tindakan yang anda ambil pada mana-mana bulan baru (seperti pada gerhana pada 1 September atau bulan baru pada 30 September) akan mempunyai keupayaan untuk membawa anda kebahagiaan untuk satu tahun penuh, sehingga bulan baru seterusnya di Libra mempunyai masa untuk datang lagi untuk menyegarkan tenaga ini bulan baru ini pada tanggal 30. Tahun depan, bulan baru itu akan berakhir pada 19 Oktober 2017.

Untuk mengetahui lebih lanjut, rujuk tanda anda dalam isu cetakan September InStyle.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 44

map