Berapa Banyak Gadis Super Gilmore Adakah Anda, Betul? Uji Bintang Hollow IQ anda

Selepas berbulan-bulan menjangkakan, kiraan mundur satu minggu kepada homestari Stars Hollow secara rasminya. Dan sementara kita tidak dapat menunggu untuk melihat apa yang seterusnya untuk Lorelai, Rory, dan co. bila Gilmore Girls: Satu Tahun dalam Kehidupan hits Netflix pada 25 November, kami telah melihat kembali (dan, dengan jelas, menonton semula) episod kegemaran kami dari siri pertama ‘go-round’ begitu banyak patut diingati. 

Walaupun tiada siapa yang boleh diharapkan untuk menangkap setiap satu garisan yang Lorelai dan Rory disampaikan pada kelajuan kilat, dan kami akan mengakui bahawa nama-nama beberapa festival bandar mungkin telah merosot fikiran kita selama bertahun-tahun, ketika ia datang ke Gilmore Girls, walaupun butiran terkecil membuat kesan besar. Tetapi sejauh mana anda melakukannya benar-benar ingat fakta utama dari siri ini? Ambil kuiz kami untuk mengetahui di mana anda berpangkat pada Gilmore Girls skala super fandom.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 87 = 93

map