Cara Salin Gaya Impian Ilana Wexler dari Broad City

Ilana Glazer - Broad City - Lead
Komedi pusat

Jane Asher

13 Sep, 2017 @ 4:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Apabila ia datang kepada kegembiraan City Broad, fesyen bukanlah kata pertama yang datang ke fikiran. BFF Abbi (Abbi Jacobson) dan Ilana (Ilana Glazer) mungkin mempunyai beberapa komedi komedi yang serius, tetapi pakaian mereka tidak betul-betul meninggalkan kita di lantai dengan kagum. Bahwa dikatakan, gaya Ilana adalah satu-of-a-kind, penguasaan yang benar menarik serpihan rawak bersama dan menjadikannya berfungsi. Leksanya dalam dua perkataan? “YAS QUEEN !!”

Dalam formula pakaian Ilana Wexler, beberapa perkara yang pasti: Sesuatu akan menjadi ketat, aksesori ganjil akan ditambah yang mungkin tidak sepatutnya, dan apabila puncak, semakin tinggi tanaman, lebih baik. Beberapa pakaian Ilana telah menonjol City Broadtiga musim, dan di sini, kami akan membantu anda membuat semula pandangan di rumah, tepat pada waktunya untuk Halloween dan / atau temubual anda yang akan datang.

VIDEO: Ilana Glazer di City Broadband Secara Rasmi Wanita Berkahwin

 

Kami tidak sabar untuk melihat musim getup yang membawa kami! Tune ke dalam perdana musim malam ini pada pukul 10:30 malam E.T. di Comedy Central. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map