Chris Noth pada Peranan Kontroversialnya di White Girl dan Di mana Dia Pikirkan Encik Big dan Peter Florrick Sekarang

Ia menyusahkan untuk melihat Chris Noth bermain lelaki yang licik. Mari kita dapatkannya di sana. Tetapi prestasi nominasi Golden Globe di Elizabeth Wood Gadis putih, keluar sekarang dalam pembebasan terhad, sangat baik dan sangat mengejutkan bahawa ia bernilai emosi bercampur yang anda tinggalkan selepas filem berakhir. Noth memainkan George Fratelli, seorang peguam yang, dengan harga, sanggup membantu watak utama Leah (Morgan Saylor), pelajar kolej yang lebih tinggi, mempertahankan teman lelakinya supaya dia menghindari masa penjara. Pelakon berusia 61 tahun itu datang InStylepejabatnya minggu lalu untuk bercakap tentang peranan, hidup sebagai pelakon di New York dan mengapa dia mendakwa membenci “99.9 peratus” kerja TV masa lalu.

Jenis watak anda menatap watak utama Leah dalam fesyen yang agak bingung apabila dia mula-mula masuk ke pejabat anda …
Nah, itulah cara saya memilih untuk memainkannya. Sandy Meisner, guru akting saya yang hebat, sering bercakap dengan kami di kelas mengenai kegunaan sihir “seolah-olah” jadi jika saya melakukan senario lurus, di kepala saya mungkin berfikir, “Saya sedang bercakap dengan wanita ini seolah-olah dia benar-benar gila.”Tetapi watak itu dalam filem itu hanyalah orang lain yang menggunakan seseorang untuk tujuan mereka sendiri, tetapi dia sepatutnya membantunya dan dia membantu dia pada akhirnya, tetapi selepas mendapat apa yang dia mahu, tetapi anda tidak tidak semestinya berfikir yang akan berlaku apabila anda pertama kali bertemu dengannya dan acara yang berlaku seperti tip untuk kemudian menilai semula apa yang dia lakukan dengan dirinya sendiri.

Chris Noth Still - Embed 2016
Michael Simmonds

Terdapat banyak idea tentang “orang yang menggunakan orang lain” dalam filem itu.
Semua orang dalam filem mahu perkara yang berbeza, sama ada pengalaman atau seks atau dadah. Itulah salah satu bahagian kain itu. Malah gadis-gadis muda dalam filem itu, mereka mahu mempunyai pengalaman di bandar. Dan untuk mendapatkannya, anda perlu membayar harga. Tetapi apabila anda masih muda, anda tidak selalu berfikir bahawa anda perlu membayar harga. Dan ada keberanian yang tidak sedarkan diri di mana anda tidak selalu melihat bahaya dalam situasi tertentu. Jadi apabila Leah melintasi jalanan di awal filem untuk menjaringkan rumput, dia tidak memikirkannya. Ia satu perkara yang tidak sedarkan diri. Saya boleh mengaitkannya kerana saya fikir terdapat sesuatu tentang New York City yang memberikan anda itu.

Jika anda tidak pernah ke bandar dan anda mahu keluar dari sekolah atau keluarga atau bandar kecil tertentu-ada sesuatu tentang bandar yang mencecah anda di muka dan anda boleh tersesat di dalamnya. Ia sangat membebaskan. Saya fikir ada banyak perkara yang berbeza berlaku dalam filem itu dan ia menarik banyak perbualan, yang saya suka. Ia adalah filem yang sangat mendalam. Sukar untuk dibicarakan. Anda benar-benar perlu melihatnya.

Bagaimana perasaan anda apabila anda melihat filem itu?
Saya gembira dengannya. Saya harus mengatakan, saya fikir pilihan dalam penyuntingan dan sinematografi adalah hebat. Saya biasanya 99.9 peratus tidak berpuas hati dengan kerja TV saya, kecuali di Seks & Kota. Saya tidak boleh menontonnya.

Benar?!
Yeah! Dan kecuali untuk awal Undang-undang & Perintah juga. Kami menggunakan filem, seperti yang Seks & Kota. Tetapi jujur, sukar untuk saya menonton Isteri yang baik. Saya tidak gila tentang kerja saya di dalamnya. Saya tidak mengkritik rancangan itu kerana saya fikir ia adalah persembahan yang benar-benar bagus. Saya hanya mempunyai masa yang sukar memandang diri saya di dalamnya tanpa pergi blauugh.

Saya selalu merasa seperti dengan TV mereka akan meninggalkan perkara, jadi beberapa kerja nuansa dan watak dipotong kerana mereka hanya mempunyai 42 minit. Jadi saya sangat gembira dengannya Gadis putih dan bagaimana ia disatukan dan tempat kejadian, kejadian yang menyakitkan, sebenarnya ditembak dengan indah. Sakit kerana ia sangat hodoh-kerana ia adalah rogol. Terdapat banyak perbincangan di media bahawa “baiklah, ini tidak akan berlaku dengan wanita, seksualiti filem, mungkin dengan lelaki.” Saya tidak tahu di mana mereka mendapat pendapat itu.

Adakah anda fikir ia lebih sukar untuk menjadi seorang remaja di New York sekarang, berbanding 20 hingga 30 tahun yang lalu?
Saya hanya bercakap dengan Bradley Whitford mengenai perkara itu kerana kita baru sahaja Hidup dengan Kelly! Dia lulus dari Juilliard dan saya lulus dari Yale School of Drama pada masa yang sama. Dan saya berkata “ingat kembali pada tahun 80-an, tidakkah banyak yang berlaku di New York, filem dan TV-bijak?” Kerana apabila saya dapat Undang-undang & perintah Saya rasa seperti pelakon yang paling beruntung. Sekarang, sesetengah orang berasa seperti terdapat lebih banyak New York TV dan peluang lakonan filem daripada L.A. New York adalah Mekah!

Jadi dalam satu tangan, rasanya seperti saya … kita biasa bersaing untuk pekerjaan bartending. Adalah anjing makan anjing. Saya fikir sekarang ini hanya sukar tetapi atas alasan yang berbeza. Pada masa itu kita masih boleh tinggal di Manhattan. Saya mempunyai pangsapuri studio di Downing Street seharga $ 400 sebulan. Anda boleh mencari tawaran. Anda boleh mencari cara untuk tinggal di Manhattan dan terus hidup tanpa membuat sejumlah wang. Seorang artis boleh membuatnya. Sekarang, mari kita hadapi. Manhattan telah menenangkan kepada satu peratus.

Oleh itu, anda telah bercakap mengenai beberapa watak terkenal anda yang lain, Mike Logan Undang-undang & perintah, Encik Big dari Seks & Kota, dan Peter Florrick dari Isteri yang baik. Jika anda bayangkan mereka sekarang, hari ini, apa yang anda fikir mereka lakukan?
Senang memikirkannya. Nah, kami lakukan a Undang-undang & perintah filem dipanggil Dibuang pada tahun 1998. Pada musim kelima, watak saya memukul seorang lelaki majlis dan saya dihantar ke Staten Island dan begitulah saya meninggalkan acara itu. Tetapi Dibuang adalah Logan berjuang kembali ke Manhattan, jadi itu. Peter Florrick, saya fikir berakhir seperti dia mula: “Saya tidak bersalah!” [ketawa]. Dan, ya, Encik Big, dia hidup dalam kehidupan yang baik, saya rasa, satu peratus. Semoga dia tidak mengundi Trump.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 1 =

map