Condola Rashad Ceramah Musim Dua Miliaran

Bila Berbilion yang dilancarkan pada tahun lepas, kami dengan serta-merta terpikat oleh drama gelap yang berputar di sekitar wang, politik, dan yang paling penting. The New York City-set siri Showtime adalah pintar dan cepat kerana ia memperincikan perjuangan kuasa antara Peguam AS Chuck Rhoades (dimainkan oleh Paul Giamatti) dan hartawan dana hedge Bobby “Ax” Axelrod (Damian Lewis), dan kami tidak merasa sudah bersedia untuk rehat ketika dua belas episod pertama dibungkus April lepas. Tetapi pada akhirnya, kami membuatnya sembilan lama Berbilion-bulan percuma. Dan bernasib baik untuk kami, siri ini kembali pada hari Ahad, 19 Februari pada pukul 10 malam. ET. 

Jadi apa yang kita boleh melihat ke hadapan dalam episod semua-baru? Baik untuk satu perkara, kami boleh bergantung pada persembahan untuk berkemas seperti yang banyak-jika tidak lebih-keliru, menurut Condola Rashad, yang memainkan Penolong Peguam A.S. Kate Sacker yang tidak berguna. “Musim dua hanya menjunam walaupun lebih mendalam ke dunia ini,” kata Rashad baru-baru ini InStyle. “Musim pertama adalah masa di mana kami benar-benar memperkenalkan watak-watak dan menetapkannya, dan anda akan mendapat lebih mendalam melihat mereka dalam episod baru. Ia bukan hanya Bobby Axelrod berbanding Chuck Rhoades lagi-lebih lagi mengenai bagaimana mereka akan saling bertanding sekarang. Terdapat kurang drama di-muka dan gerakan lebih licik, dan permainan kucing dan tikus semakin rumit. ” 

Untuk lebih banyak lagi pada dua musim Berbilion dan Rashad-termasuk khidmat nasihat kerjaya yang terbaik untuk ibunya, The Cosby Show bintang Phylicia Rashad, pernah memberi dia tatal ke bawah untuk temubual penuh dengan bintang itu.

Selain perjuangan Axelrod-Rhoades untuk kuasa, apa yang boleh kita harapkan turun pada musim dua?
Anda akan melihat lebih banyak hubungan peribadi antara Chuck Rhoades dan isterinya dan antara Axelrod dan isterinya. Anda belajar apa yang sebenarnya berlaku di belakang pintu tertutup, yang menarik. Kemudian dari segi dinamik di dalam pejabat Peguam AS, terdapat beberapa perubahan yang telah dijumpai oleh Chuck dalam dirinya sendiri, dan itu mula mencerminkan cara dia menjalankan pejabat. Terdapat lebih banyak persaingan antara Kate, Connerty, dan rakan sekerja mereka Lonnie, yang kami tidak mempunyai banyak tahun lepas. Mereka masing-masing mempunyai agenda kecil mereka sekarang, dan anda melihat bagaimana setiap watak di pejabat mengendalikan berada di dalam pasukan yang sama sambil cuba maju dan meletakkan diri mereka terlebih dahulu. Kerana jika seseorang mendapat kenaikan pangkat, anda ingin memastikan anda berada di pihak yang baik.

Condola Rashad - Embed 1
Jeff Neumann / Showtime

Watak anda, Kate, dan watak Toby Leonard Moore, Bryan Connerty, mengaburkan garis antara pemain profesional dan profesional pada musim lalu. Apa yang anda ambil dalam percintaan pejabat mereka?
Saya mendapatkannya kerana perkara-perkara benar-benar berlaku-terutamanya apabila anda berada di tempat yang hampir seperti itu. Saya fikir apa yang benar-benar baik untuk cerita ini yang berlaku pada musim pertama benar-benar memberi kita alasan untuk mengetahui bagaimana untuk melakukannya pada musim kedua. Dan kerana itu berlaku, tidak kira apa arah yang anda ambil ada sejarah di sana. Oleh itu sama ada kita pergi lebih jauh ke dalamnya atau keluar dari situ, sama ada cara, ia menambah ketegangan.

BERKAITAN: 11 Rancangan TV dan Istimewa untuk Menonton pada bulan Februari

Kate adalah bos perempuan keseluruhan. Apa perkara kegemaran anda tentang bermain dia?
Saya suka bahawa personaliti kita sangat berbeza kerana dia begitu berfikiran perniagaan dan saya tidak. Jujur, sebelum ini Berbilion, Saya tidak pernah memakai pakaian dalam hidup saya. Saya tidak bercakap-saya sebenarnya tidak pernah mempunyai sebab untuk memakai satu sebelumnya, dan ia benar-benar membuka mataku ke dunia baru. Tetapi apa yang benar-benar menyeronokkan tentang Kate ada garis yang sangat halus dengannya di mana jika anda tidak melihat dengan teliti, anda mungkin menghakimi. Tetapi jika anda kelihatan sedikit lebih sukar, anda dapati wanita ini adalah bos keseluruhan dan benar-benar percaya pada apa yang dia lakukan. Dia berasal dari wang dan mungkin wanita terkaya di pejabat, tetapi dia tidak memakainya pada lengannya dan dia tidak menyesal mengenainya, sama ada. Dia pasti tidak akan melakukan apa-apa hanya untuk wang kerana dia sudah memilikinya. Jadi anda dapat melihat apa yang dia benar-benar mahu lakukan kerana dia tidak mempunyai agenda lain selain benar-benar mengasihi apa yang dia lakukan dan keyakinannya untuk memberi keadilan, yang akan anda lihat lebih banyak musim ini.

Condola Rashad - Embed 2
Jeff Neumann / Showtime

Perkara-perkara di pejabat cenderung untuk mendapatkan sedikit keruh dari segi etika. Adakah Kate sentiasa berkeras untuk kekal di atas undang-undang?
Dia semua tentang keadilan, tetapi kadang-kadang dia mungkin mencadangkan menangani situasi dengan cara yang tidak benar-benar rosak, selagi ia akan mendapatkan semua orang yang mereka perlukan pada akhirnya. Niatnya tulen, tetapi dia tidak semestinya berada di atas melalui lumpur untuk sampai ke sana. Ia adalah satu percanggahan yang pelik kerana dia mungkin melakukan sesuatu yang licik untuk mendapatkan keadilan dalam jangka masa panjang – dan itu sifat kepribadian yang Chuck Rhoades juga mempunyai, jadi mereka mempunyai persamaan. Anda akan melihat hubungan mereka membangunkan musim ini, dan terdapat banyak persamaan antara kedua-dua mereka-tidak seperti Connerty. Dia terpaksa mengangkat sendiri oleh bootstraps dan pergi ke meja, tetapi kedua-dua Chuck dan Kate dilahirkan di atas meja. Anda akan melihat mereka menavigasi apa yang dimaksudkan untuk mereka secara peribadi dan profesional.

Bercakap tentang Chuck Rhoades, apa yang anda ingin Paul Giamatti bermain bos anda?
Oh tuhan saya. Paul Giamatti-dan saya bukan hanya mengatakan ini-tetapi dia sebenarnya mungkin menjadi salah satu daripada orang kegemaran saya di planet ini. Dia salah seorang pelakon yang paling hebat untuk bekerjasama. Dia begitu baik bahawa kadang-kadang kita lupa bahawa kita berada di tempat kejadian dan tidak dapat mengingat garis kerana kita begitu sibuk menonton Paul Giamatti melakukan perkara yang menakjubkan yang dia lakukan. Ia bagus untuk belajar dari dia sebagai pelakon, tetapi dia hanya salah satu yang paling tulen, turun ke bumi. Dia amat histeris dalam kehidupan sebenar, dan kita terus-menerus ketawa sehingga kesakitan kita terpesona – walaupun dia tidak cuba melucukan, dia. Dia adalah cahaya sejati.

Kami tidak pernah melihat banyak interaksi antara dunia Rhoades dan Axelrod lagi. Adakah anda fikir kita akan melihat mereka bertembung di jalan raya?
Pasti. Saya fikir ia mula berlaku lebih sedikit musim ini-tidak begitu banyak dengan Kate lagi, tetapi garis di antara dunia semakin kabur. Ia akan menjadi kemas dan datang ke kepala. Ia perlu.

Jika anda tidak hadir dan menontonnya buat kali pertama, tidak berat sebelah, siapa yang anda fikir anda akan menjadi rooting untuk: Bobby Axelrod atau Chuck Rhoades?
Tepat Chuck Rhoades! Walaupun, respons kegemaran saya untuk memberi persoalan ialah, “Saya Team Sacher, sebenarnya.” Jadi, mari kita dapatkannya bersama. Saya adalah Pasukan Kate Sacher.

Apabila anda mula-mula menandatangani untuk peranan, adakah ibu veteran TV anda memberikan nasihat kepada anda?
Dari segi bertindak, saya fikir ibu saya selalu berkata, “Cari kebenaran.” Itulah yang sebenarnya dengan bertindak. Ia pelik-kita sedang bermain watak yang berbeza, jadi ada tahap ini di mana kita benar-benar bermain. Tetapi untuk membawa watak kepada kehidupan, apa yang perlu anda lakukan ialah mencari kebenaran mereka. Ia sangat mudah, tetapi ia tidak selalu mudah. Selain daripada itu, ibu saya hanya memberi saya nasihat untuk hidup yang kekal untuk siapa saya tidak kira apa yang saya lakukan. Dia adalah seorang yang sangat berpengetahuan walaupun berada dalam perhatiannya sejak sekian lama, dan dia hanya mengajar saya untuk mempunyai perasaan yang kukuh tentang siapa saya. Orang mempunyai pendapat, tetapi selagi anda melakukan apa yang anda mahu lakukan dan ia bergerak anda dan membuat anda gembira, itu benar-benar perkara yang paling penting.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 + = 60

map