Courtney Love on Why She Signed untuk Filem Baru Seumur Hidup, Menendez: Brothers Darah

Hari ini, Seumur Hidup, rangkaian yang dikenali untuk meletakkan spin sabun sendiri dalam kehidupan sebenar, mengambil kes Lyle dan Erik Menendez, saudara-saudara Beverly Hills yang terkenal yang terkenal membunuh ibu bapa mereka pada tahun 1989. Semasa pertama mereka dua Perbicaraan jenayah yang berlaku, Lyle dan Erik mendakwa bahawa mereka menderita penderaan psikologi dan seksual yang panjang di tangan ayahnya yang mengawal mereka, Jose-dan bahawa ibu mereka telah mengenali cara lain selama bertahun-tahun. In Menendez: Brothers Darah, Sepanjang hayat mengambil adik-beradik dengan perkataan mereka dan menggambarkan mereka dalam cahaya yang lebih simpatik apabila dibandingkan dengan penggambaran budaya pop lalu. Ia juga membintangi Courtney Love sebagai ibu lelaki, Mary “Kitty” Menendez, dan jika itu tidak mencukupi untuk dijadikan alasan, kita tidak tahu apa yang. 

Awal minggu ini, kami mengejar Cinta dan rakannya, Lebih muda bintang Nico Tortorella, yang memainkan Lyle dalam filem TV. Selain mendedahkan rancangannya untuk memainkan peranan yang lebih berperanan di masa depan, Cinta menjelaskan bahawa mengkaji almari pakaian pada Kitty menjadi projek semangat (dan Pinterest). Sementara itu, Tortorella mendedahkan mengenai apa yang ia suka menggambarkan pembunuh yang terkenal di tengah-tengah salah satu kes yang paling berprofil tinggi pada abad itu. Lihat obrolan penuh kami dengan bintang-bintang di bawah dan tunggu untuk perdana pada 11 Jun pada pukul 8 malam. pada Sepanjang Hayat.

Pada mulanya, apa yang menarik minat anda untuk projek ini?
Courtney Love:
Saya bertemu dengan [pengarah] Fenton Bailey dan Randy Barbato, dan mereka begitu hangat. Selepas membaca skrip, saya memutuskan, anda tahu, ini patut dilakukan. Saya benar-benar mahu melakukannya dan saya suka pelakon yang banyak, jadi ia adalah seorang yang tidak berfikir. Saya mahu bertindak lebih, dan ini adalah peranan yang lebih besar daripada yang saya lakukan sebelum ini. Saya buat arka Empayar dan saya lakukan Anak-anak Anarki, tetapi mereka hanya mendapat kaki saya basah kerana saya mempunyai hos. Jadi ini lebih bertanggungjawab dan peranan yang lebih besar. Saya benar-benar mahu melakukannya, dan saya suka cerita itu. 
Nico Tortorella: Secara jujur, ketika saya mula-mula melihat pecahan, saya melihat nama Courtney Love dan saya suka, Ya, saya fikir saya pasti akan melakukan filem ini. Kemudian saya melihat Randy dan Fenton, yang saya kenal di [syarikat pengeluaran] World of Wonder untuk sementara waktu. Saya melakukan penyelidikan saya mengenai kes dan cerita yang kami katakan, dan hanya benar-benar jatuh cinta dengan skrip. Ia adalah satu cabaran yang sangat berbeza memainkan orang yang benar-benar wujud di dunia, bermain manusia nyata-terutamanya dengan cerita seperti ini.

Nico, apa yang ingin Courtney memainkan ibumu?
CL:
Lucu!
NT: Maksud saya, saya tidak merasakan bahawa kita betul-betul jauh dari usia yang dia seperti seorang tokoh ibu dalam kehidupan sebenar. Jadi ia sebenarnya pelik kerana dia bermain ibuku, hanya dari segi, seperti, pada tahap yang bertenaga di luar watak yang kita mainkan. Saya hanya gembira untuk bekerja dengannya dalam apa-apa kapasiti yang saya boleh.

TK
Seumur hidup

VIDEO: Filem 5 Teratas Paling Mahal sepanjang Masa

 

Courtney, adakah anda mengikuti cerita ini dalam berita ketika ia pertama kali menjadi berita utama?
CL:
Malangnya … saya sedar, tetapi ia adalah ’91, ’92. Saya berada di Seattle dan saya tidak mempunyai TV. Jadi saya tahu tentang, tetapi saya tidak mengikutinya secara obsesif. Saya tahu ia adalah kes pertama pertama di TV Mahkamah. Saya banyak membuat penyelidikan untuk peranan, sebanyak yang saya boleh. Kami terpaksa membuat Kitty dari kain keseluruhan kerana terdapat seperti tiga gambar dan satu setengah video daripadanya. Oleh itu, saya berfikir St John’s knits dan Escada untuknya, dan kemudian saya juga membuat papan Pinterest yang semuanya, seperti, Dinasti. saya fikir, Adakah saya mahu pergi ke Krystle Carrington dengan ini? Tetapi itu bukanlah Kitty, anda tahu, jenis glam yang ’80s. Dia seorang suri rumah Beverly Hills. Namun, saya selalu mendapati bahawa dalam bertindak, saya mendapat watak saya dari almari pakaian saya-sebenarnya, itulah kunci saya. Oleh itu, kami sedang mencari pencarian yang merajalela untuk sutra St John dan Escada dan pereka pada masa itu. Kemudian untuk “hantu Kitty,” saya sangat mahukan palet Armani awal dengan pad bahu. Lelaki, pad bahu selama beberapa hari. Ia adalah kelabu-hijau dan krim sutera krim yang sepatutnya kelihatan seperti Armani awal. Ia sepatutnya menjadikan Kitty kelihatan seperti ibu yang selalu dikehendaki oleh Erik, sedangkan hidup Kitty memakai nada permata dan seperti manik bugle merah. Pakaian itu lucu. Nico memakai beberapa pastel lucu, juga.
NT: Pasti, banyak bayi merah jambu dan blues cahaya. Tetapi apa yang menarik tentang bermain Lyle ialah tidak ramai yang tahu dia memakai alat cukur semasa percubaan keseluruhan. Dia mula botak pada usia yang sangat muda, dan tuhan tahu dia mendapat alat cukur yang paling mahal yang boleh dibeli pada masa itu. Kami mempunyai perbincangan besar tentang apa yang akan kita lakukan dengan rambut saya, yang sangat lama apabila saya muncul untuk bekerja. Ia seperti, ‘OKay, saya akan melakukan topi botak sepanjang masa dan memakai permaidani, atau adakah kami akan memotong rambut saya supaya kelihatan seperti saya memakai kepingan rambut?‘Kami pergi dengan yang terakhir-dan biarkan saya memberitahu anda, itu adalah rambut yang paling hebat yang pernah saya ada dalam hidup saya.

Menendez Blood Brothers - Embed - 1
Seumur hidup

Grooming aside, apa lagi yang anda lakukan untuk mendapatkan minda Lyle? 
NT:
Tidak ada kekurangan maklumat dan perspektif mengenai kedua-dua lelaki ini. Ini adalah salah satu daripada kes-kes mahkamah televisyen yang pertama dan mereka begitu, begitu terlalu banyak pada masa itu. Saya melakukan penyelidikan sebanyak yang saya dapat, tidak lama lagi dan bertemu dengannya di penjara, yang sebenarnya di fikiran saya. Sebagai seorang pelakon, itulah yang pertama fikiran saya melompat ke dan kemudian saya terpaksa menjadi seperti Okay, itu sedikit tidak masuk akal-mengambil langkah mundur, Nico. Tetapi saya fikir dalam bermain seseorang yang mempunyai cerita seperti ini dan yang membunuh ibu bapanya – yang mana tidak ada bentuk atau bentuk, dalam apa jua keadaan, boleh dikemukakan-itu tugas saya sebagai pelakon untuk merawatnya seperti manusia sebenar yang telah kelemahan dan pelbagai lapisan, dan benar-benar bersimpati dengan keadaan manusia. Dan itulah yang saya lakukan. Saya fikir kita memberi pandangan yang sangat khusus tentang kisah ini. Kami akan bersama, ‘Semua perkara yang mereka katakan dalam perbicaraan, jika semua penyalahgunaan sebenarnya wujud-emosi, fizikal, seksual-jika semua itu benar, apa rupanya? Jika mereka tidak membunuh ibu bapa mereka untuk wang, mengapa mereka membunuh ibu bapa mereka?? Inilah kisah yang kami ceritakan, dan itulah watak yang saya perlu mainkan. 

Courtney, bagi kamu, apa yang paling sukar bermain Kitty? 
CL:
Nah, bahagian filem di mana dia masih hidup adalah lebih sukar daripada bahagian di mana dia telah mati. Saya rasa seperti yang saya katakan, almari pakaian itu benar-benar agak lucu bagi saya, hampir-hampir tetapi saya fikir Nico dan Myko [Olivier, yang memainkan Erik] dan Benito Martinez [yang memainkan Jose] begitu baik, anda tahu? Ia sama seperti bermain wanita yang tidak suka minum banyak, yang dia didakwa. Itu sukar. Saya terpaksa pergi ke kedalaman dalaman untuk mendapatkannya.

Menendez Blood Brothers - Embed - 3
Seumur hidup

Sudah tentu, terdapat adegan pembunuhan yang sangat sengit. Nico, apa yang suka filem itu?
NT:
Awak tahu, ia pasti berat. Ia adalah tembakan cepat-kami menembak seluruh filem dalam tujuh belas hari, jadi kami menembak adegan itu dalam masa kurang daripada satu hari penuh. Tetapi kita semua mempunyai cerita kita sendiri dan syaitan-syaitan masa lalu mengenai pembunuhan dan kematian, jadi topik yang sangat sensitif untuk sesiapa sahaja yang membuat filem seperti ini-dan terutama orang-orang yang terlibat dalam melakukan adegan itu. Anda hanya perlu mendekati ia seperti apa-apa lagi. Ini kerja; Kami adalah pelakon yang memainkan peranan. Ini tugas saya untuk membawa seberapa banyak kebenaran dan kelemahan kepadanya seperti yang saya boleh dan benar-benar empati dengan orang yang saya bermain.

Adakah sukar untuk mematikan dan keluar dari ruang kepala watak anda pada penghujung hari, selepas penggambaran bahan berat seperti? 
CL:
Baiklah terdapat satu tan penampakan lain [pada masa yang sama di British Columbia], maksud saya dari Deadpool kepada apa sahaja. Oleh itu, bar di hotel yang kami menginap di adalah seperti Chateau Marmont Pacific Northwest. Ia adalah jenis yang lucu seperti itu, seperti anda, anda hanya akan masuk ke dalam orang-anda fikir anda berada di agensi atau sesuatu. Itu lucu. Jadi saya hanya akan merobek pakaian saya dan pergi berjumpa dengan orang yang saya tahu. Nico dan saya akan pergi ke petualangan, dan kami pergi ke yoga beberapa kali. Ia tidak begitu keras, sebenarnya.

Menendez Blood Brothers - Embed - 2
Seumur hidup

Semasa anda belajar lebih lanjut mengenai kes saudara lelaki Menendez, melakukan apa-apa yang benar-benar mengejutkan anda?
NT:
Kes ini adalah proses yang sangat panjang dan tersekat. Ia berlangsung selama tujuh tahun dan ia dibahagikan kepada dua ujian yang berbeza. Dalam percubaan pertama, juri dipecah. Jadi ia berpindah ke percubaan kedua, dan hakim-Hakim Weisberg-baru saja menghukum Rodney King yang mengalahkan pada masa itu, yang jelas menjadi keputusan yang ‘tidak bersalah’. Dia benar-benar sampai, dan dia memerlukan keputusan yang bersalah. Dia mengalahkan semua alasan ‘penderaan’ kerana dia dan juri percaya bahawa penderaan seksual antara seorang lelaki dan seorang wanita-tidak boleh diantara dua lelaki. Jadi orang-orang itu tidak dapat memberitahu sampingan cerita mereka dalam ujian kedua. Kami tahu lebih banyak mengenai penderaan seksual hari ini daripada yang kita lakukan pada awal tahun 90-an, dan hanya jumlah homophobia yang melampau yang wujud dalam kes ini tidak masuk akal untuk saya. Saya rasa itu benar-benar kisah yang kita katakan di sini: bagaimana mungkin ini mungkin dalam percubaan? Bagaimanakah idea itu boleh wujud? Ia liar. Walaupun saya mula membicarakannya sekarang, saya masih panas. 

TK
Seumur hidup

Memahami begitu. Orang benar-benar terobsesi dengan kejahatan sebenar menunjukkan hari ini. Adakah terdapat sebarang siri sepanjang garis yang anda sukai untuk menonton-ponton?
CL:
Ya, saya puas Undang-undang dan Perintah: SVU setiap masa.
NT: Jujur, ini bukan genre saya. Saya suka-
CL: Adakah anda mempunyai TV, Nico??! 
NT: Sekarang ini, saya lebih berminat dengan kejahatan sejati, untuk bersikap jujur ​​(ketawa).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map