Dalam Kehormatan #TonyTuesday, Bertemu Lelaki Gaya (T Shirtless) untuk September: Tony Goldwyn

Tony Goldwyn Man of Style
Phil Poynter

Kakitangan InStyle

20 Ogos 2013 @ 1:00 malam

Tony Goldwyn telah membelanjakan bahagian yang lebih baik dalam kerjaya beliau selama tiga dekad yang bermain dengan lelaki jahat itu. Peranan berprofil tinggi pertamanya, yuppie pembunuh pada tahun 1990-an Hantu, adalah contoh tipikal oeuvre pelakon. Oleh itu, dia difahami dengan gembira oleh peningkatan taraf kerjaya beliau yang baru-baru ini kepada pemangku romantik, oleh drama politik ABC yang sangat disayangi Skandal, kini kembali ke Musim 3. “Saya telah mengejar wanita di lapangan terbang,” katanya sambil ketawa. “Tidak seperti The Beatles, mereka tidak menjerit.Banyak kali mereka hanya akan berkata, ‘Hai, Encik Presiden!'” Jelas sekali, gambarannya yang sering membara terhadap Fitzgerald Grant III – yang sangat kacak, jika bertentangan, ketua komander yang terlibat dalam urusan semula / off-again dengan bekas pengarah komunikasinya, Olivia Pope (dimainkan oleh Kerry Washington) -dengan memenangi banyak peminat baru. Baca petikan wawancara eksklusif di bawah ini, dan untuk lebih lanjut, beralih ke halaman 272 isu September, kini boleh didapati di gerai surat berita, atau muat turun untuk tablet anda.

Saya mempunyai kawan yang bekerja di Jabatan Kehakiman, dan dia mengatakan bahawa pertunjukan anda sangat popular di sana. Kami sebenarnya mempunyai banyak peminat di Washington. Senang melihat semua orang yang benar-benar pintar dan menarik yang terobsesi Skandal. Valerie Jarrett, salah seorang penasihat senior presiden, telah memberitahu saya bahawa dia suka, dan begitu juga ketua Majlis Ekonomi Negara. Saya suka, “Tapi awak lakukan ini untuk real!”

Ia adalah satu pertunjukan ketagihan-saya terkejut membaca bahawa isteri anda tidak menontonnya. Itu kerana dia tidak dapat berdiri adegan cinta anda? Tidak, walaupun saya pernah membuat lelucon tentang hal itu, dan ia berakhir di mana-mana. Isteri saya sangat menyokong. Jika saya mengarahkan filem, dia akan menontonnya, dan dia melihatnya Skandal juruterbang. Tetapi dia tidak menonton banyak televisyen. Anak-anak perempuan saya, yang umur kolej, suka, walaupun.

Anda telah berkahwin lama … Dua puluh enam tahun. Kami telah bersama sejak kami bertemu di Pesta Williamstown Theatre, yang merupakan pekerjaan saya yang pertama, ketika berusia 21 tahun.

Itu benar-benar menarik. Terutamanya, untuk Hollywood. Benar. Orang melihat saya seperti saya aneh. Mereka seperti, “Apa yang salah? Adakah anda OK?”

Klik untuk gambar-gambar Tony Goldwyn yang bertiup (tambah, keterlaluan dan tembakan di belakang layar), dan tiga perkara yang mungkin anda tidak ketahui mengenainya.

LEBIH:
• #MakingSeptember: Behind the Issue
• Bagaimana untuk Dapatkan Girl Cover Girl Drew Barrymore’s Glam Dark Lip
• Behind-the-Scenes: Pada Photo Shoot Jason Sudeikis

– Lauren Waterman

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map