Dalam Premiere Atlanta Honour of the Night, Semak Out-of-Film Filem dan Rancangan Kami yang Ditawarkan oleh Atlanta

Atlanta LEAD
Matthias Clamer / FX

Courtney Higgs

Sep 06, 2016 @ 11:00 pagi

Jika anda sedang mencari pertunjukan baru untuk menonton kejatuhan ini, janganlah melihat lebih jauh daripada siri baru jenama FX, Atlanta. Dan jika anda belum menyimpulkan banyak, ya, ia sebenarnya berlaku di Atlanta! Pertunjukan itu, tepatnya dinamakan untuk bandar Selatan di mana ia ditetapkan, berikutan kesilapan-kesilapan Earn (dimainkan oleh Donald Glover), skru yang disukai yang kesalahan utamanya adalah bahawa dia jatuh ke dalam kitaran sabotaj diri. Dia mendapati dirinya rendah dengan wang tunai dan pilihan ketika dia memutuskan untuk mengambil retak dalam menguruskan karier rappernya, Alfred (dimainkan oleh Brian Tyree Henry) atau Paper Boi seperti yang diketahui di tempat kejadian. Kedua-duanya meneruskan pengembaraan diri yang tidak mungkin, di mana mereka sentiasa melompat-lompat antara melakukan apa yang diperlukan untuk mencapai matlamat mereka, dan juga menjawab panggilan jalan-jalan di mana mereka boleh membuat wang yang mereka perlukan untuk menyokong diri mereka sendiri dan keluarga mereka dalam masa yang sama.

Semua perbincangan tentang Atlanta telah menjadikan kami memikirkan hiburan padat yang kami nikmati di tangan metropolis Selatan yang berkembang pesat ini. Dan itulah sebabnya kami memutuskan untuk mengulang lima filem kegemaran kami dan rancangan TV yang ditetapkan di sana. Teruskan membaca untuk masuk ke dalam minda Atlanta, tepat pada waktunya untuk Atlanta malam ini perdana, Selasa pukul 10 malam. ET, pada FX.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 + = 22

map