Dapatkan Tahu Pencipta Grammy Artis Terbaik Tahun Ini

Maren Morris
John Shearer

Tessa Trudeau

Feb 07, 2017 @ 11:45 pagi

Untuk pemuzik yang up-dan-akan datang, pencalonan Grammy Artis Terbaik Terbaik adalah mimpi yang menjadi kenyataan. Pemenang masa lalu termasuk Mariah Carey, Alicia Keys, John Legend, Carrie Underwood, dan Adele, menjadikan tempat ini menjadi tempat yang sangat menarik. Tetapi walaupun anda tidak memenangi anugerah itu, ia bukanlah perkara yang tidak baik-hanya tanya Kanye West, Britney Spears, John Mayer, atau Taylor Swift.

Penama tahun ini termasuk dua penyanyi negara, dua artis hip-hop, dan seorang DJ EDM, dan ramai yang dicalonkan untuk pelbagai anugerah. Kami melakukan beberapa serangan internet dan pengesanan Instagram untuk mengetahui semua yang kami dapat tentang mereka, jadi bacalah di bawah untuk semua anak anjing. Kami juga mengumpulkan senarai main Spotify untuk keseronokan mendengarkan anda, yang menampilkan semua lagu kegemaran kami oleh lima artis ini. Kami menjamin terdapat lebih daripada sedikit yang akan terperangkap di kepala anda. Selamat mendengar!

RELATED: Cari Out Who’s Performing di Anugerah Grammy 2017

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − 66 =

map