Filem untuk Stream jika Anda Tidak Boleh Tunggu untuk Melihat Semuanya, Semua

SELESAI, EVERYTHING
Dengan hormat dari Warner Bros. Entertainment

Shalayne Pulia

18 Mei 2017 @ 12:45 malam

Amandla Stenberg sedang melangkah dalam peranan utama dan kami tidak dapat menampung kegembiraan kami. Aktris lantang, yang paling terkenal dengan bermain Rue kecil di Permainan Kelaparan, adalah untuk mencairkan hati kita sekali lagi Segala-galanya, Semuanya, disesuaikan daripada penjual terbaik Nicola Yoon dengan nama yang sama. Stenberg memainkan Maddy Whittier, seorang remaja berurusan dengan penyakit yang disimpan di dalam rumah selama 18 tahun. Apabila keluarga baru bergerak ke depan, Maddy perlu memutuskan sama ada dia mahu mengambil risiko segala-galanya, semuanya untuk cinta.

VIDEO: ‘Cinta Sebenar’ Adakah Kembali sebagai Siri Mini

Dalam menjangkakan filem yang memukul bioskop pada hari Jumaat, kami telah membundarkan drama remaja / drama remaja kegemaran kami untuk menyiarkannya. Bersiaplah untuk semua wanita dan wanita yang merasakan-filem-filem ini membungkus pukulan emosional.

 

 

1. KEITH

Jesse McCartney mencuri hati kami pada awal 2000-an dengan muziknya, tetapi anda mungkin telah lupa tentang tugasnya dalam filem indie. In Keith dia memainkan budak lelaki muda yang misterius yang berusaha keras untuk menyimpan rahsia dari Natalie, gadis popular yang perlahan-lahan jatuh untuknya. 

Strim di Netflix. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 + = 19

map