Gaya Broad City Tidak Ada Joke-Periksa 5 Risiko Fesyen dari Musim yang Akan Datang

Luas City - LEAD
Komedi Central / Courtesy Everett Collect

Sharon Clott Kanter

18 Feb 2016 @ 2:00 petang

Dengan musim ketiga komedi yang girang City Broad kembali minggu ini, begitu juga bintang-bintang LOL yang menggalakkan Abbi Jacobson dan Ilana Glazer serta pakaian-pakaian mereka yang gila dan sering salah. Tetapi terdapat kaedah untuk quirk yang anda lihat di skrin, seperti pereka kostum Staci Greenbaum menjelaskan InStyleisu Februari.

“Saya bekerja keras untuk memastikan kedua-dua mereka tidak kelihatan sempurna,” Greenbaum memberitahu kami. “Dengan Abbi, dia mempunyai idea yang jelas tentang siapa yang dia mahu, dan dia cuba memikirkan gaya dia ketika dia pergi. Sementara itu, Ilana begitu yakin dengan sikapnya yang tidak jelas. Dia boleh tergelincir di jersi tanpa seluar dan kesejukan. Tidak semua yang mereka pakai adalah menyanjung, tetapi pakaian mereka pasti ballsy. Itulah sebabnya: Melalui Abbi dan Ilana, saya ingin menunjukkan bahawa ia adalah baik untuk tersandung. Anda tidak semestinya perlu melakukannya dengan betul, tetapi ia hanya menyeronokkan untuk mengambil risiko. “

Jadi risiko apa yang akan kita lihat musim ini? Greenbaum membawa kami di Brooklyn – dan di dalam treler almari pakaiannya – untuk memilih lima perkara penting Glazer dan Jacobson akan memakai pada musim ketiga. Tinjau ke bawah untuk melihat apa yang mereka dan mengapa mereka penting. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − 23 =

map