Harmony Kelima Mendedahkan Siapa Mereka Minta Menjadi Harmoni Keenam-Keenam, Bas Touring yang Mengejutkan Harus-Memiliki

Untuk Harmoni Kelima, bekerjasama dengan Ty Dolla Sign pasti “berbaloi.”

Band gadis itu mempamerkan rapper pada musim panas mereka, “Work from Home,” yang membawa pulang Moonman untuk Kerjasama Terbaik di MTV Video Music Awards malam Ahad. Malam sebelum persembahan, kumpulan itu memberitahu InStyle bahawa mereka telah terburu-buru untuk mengejar Ty Dolla Sign-tetapi ketika mereka menerima anugerah mereka dalam menyelaraskan semua pakaian Michael Costello yang berwarna hitam dengan perhiasan Swarovski, jelas bahwa kolaborasi dalam band itu juga kunci.

Melihat keindahan sebagai kumpulan bukanlah sesuatu yang mudah, semata-mata terutama apabila dalam lawatan. Dan dengan satu persembahan selepas satu lagi, tidak hairanlah bahawa ahli kumpulan band tertentu sedikit lebih lama daripada yang lain untuk mendapatkan mod glam penuh sebelum mengambil panggung. Jadi, yang antara wanita 5H-Camila Cabello, Normani Kordei, Dinah Jane Hansen, Lauren Jauregui, dan Ally Hernandez-benar-benar mengambil masa yang paling lama untuk bersiap-siap? Kami memutuskan untuk mengetahui apabila kami mengejar kumpulan di konsert Hamptons Live VH1 Save the Music Foundation pada malam Sabtu.

BERKAITAN: Lihat Paparan Terbaik dari Anugerah Muzik Video MTV Video 2016 Red Carpet

“Ia berbeza, tetapi Lauren dan saya biasanya mengambil yang paling lama,” kata Hansen. “Tetapi kebelakangan ini, kebanyakannya adalah Lauren.” Jauregui bersetuju bahawa dia dan Hansen sering memerlukan masa persediaan yang paling lama tetapi dia menjelaskan bahawa ia hanya kerana dia tidak sebenarnya bersiap sedia sepanjang masa. “Ia hanya kerana saya mengambil masa yang lama untuk memulakan,” katanya. “Ia tidak memerlukan saya lama untuk melakukan apa yang saya lakukan, ia hanya mengambil masa untuk saya untuk melakukannya!”

Kelima Harmony Embed
Sonia Moskowitz / WireImage

Walaupun kumpulan itu bersetuju bahawa Cabello dan Hernandez biasanya yang pertama yang bersedia untuk memukul panggung, Kordei tidak sabar-sabar dengan ketepatan waktunya sendiri. “Saya biasanya baik, kan?” Dia bertanya rakannya. “Anda berada di antara,” jawab Jauregui. “Anda, saya, dan Dinah pasti tiga orang yang mengambil masa yang paling lama.” Ritual pra konsert yang membuatkan Kordei begitu sibuk sebelum pertunjukan? “Saya perlu tidur sebelum saya pergi,” katanya.

Apabila mereka tidak berada di atas pentas, Harmony Kelima menyimpan satu bas pelancongan yang penting di tangan sepanjang masa: bijirin. “Terdapat begitu banyak bijirin! “kata Jauregui. “Kami mempunyai Reese’s Puffs, Krispies Beras, Cap’n Crunch, Crunching Toyo Cinnamon, Khas K – benar-benar setiap jenis bijirin yang boleh anda minta, kami ada di dalam bas.” Walaupun Hansen menyatakan bahawa “selalu ada 12 kotak” bijirin, Kordei menyebutkan bahawa mangga kering adalah salah satu makanan ringan kumpulan yang mesti mempunyai. Dan ada banyak barang lain yang ditanam di pantri mereka juga. “Apa pun yang anda miliki untuk tidur, kami ada,” kata Hansen. “Saya sebenarnya mempunyai tidur yang sangat menyeronokkan di bas saya, dan kami mempunyai banyak gula-gula dan popcorn-dan selimut.”

BERKAITAN: Hidangan Harmoni Kelima pada Pakaian VMA di VH1 Menyimpan Hamptons Live Foundation Yayasan Muzik

Walaupun ia mungkin sukar menjaringkan jemputan kepada parti-parti yang tertidur, mereka mempunyai beberapa pemikiran tentang siapa yang Harimau Keenam akan jika mereka pernah memutuskan untuk menambah ahli baru. “Mungkin Minnie Mouse,” kata Hansen, menimbulkan tindak balas dari “Oh tuhan saya, ya!” Dari rakan-rakannya. “Minnie akan menjadi sangat comel,” kata Jauregui, sementara Hernandez melemparkan nama watak lain ke dalam gelanggang. “Bagaimana dengan Hello Kitty?” Dia bertanya. Menjawab Jauregui, “Hello Kitty dan Minnie boleh bertarung-kami boleh menguji mereka!”

Tandatangan kami untuk kerusi barisan depan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 85 = 87

map