Hulu’s Casual Star Tara Lynne Barr pada Mengapa Kita Perlu Menonton Musim 2

Sekiranya anda belum melihat seramai Hulu Kasual, anda lebih baik mengatur sesi penganjuran ASAP kerana musim kedua seri nominasi Golden Globe perdana hari ini, 7 Jun. Michaela Watkins dan bintang Tommy Dewey sebagai Valerie dan Alex, adik-beradik yang dibesarkan dalam keluarga yang tidak berfungsi dan sekarang cuba menavigasi perjalanan mereka ke peringkat dewasa. Selepas perceraian hodoh, Valerie dan anak perempuannya, Laura (Tara Lynne Barr), masuk bersama Alex, dan ketiga-tiga mereka (cuba) menangani isu-isu mereka bersama.

Siri ini adalah wajah lucu, emosi, dan menarik pada hubungan, dinamika keluarga, dan kencan di zaman Tinder-dan segala-galanya di antara. Menjelang perdana hari ini, kami duduk untuk berbual dengan Barr yang berusia 22 tahun tentang semua perkara Kasual– watak, penggambaran, temu janji dalam talian, dan apa yang akan berlaku pada musim dua.

Tara Lynne Barr 1
Courtesy Hulu

Mengenai wataknya, Laura:
Dia seorang remaja yang benar-benar kering, sarkastik, bijak-melampaui tahun tetapi tidak dengan cara yang penuh semangat, seperti sebelum ini yang saya rasa banyak yang kita lihat. Saya merasakan dia lebih seperti seorang wanita biasa yang hanya menjadi benar-benar, benar-benar pintar dan tidak mengambil s- dari orang. Saya rasa dia sangat keren.

Mengenai apa yang akan kita lihat dari Laura musim ini:
Dia semacam memetik potongan itu, dan dia meninggalkan sekolah lama kerana ia adalah tempat yang sangat toksik dan dia tidak merasa selesa di sana dan dia benar-benar dihina. Jadi dia pergi ke kediaman homeschool ini dan dia akhirnya bertemu dengan beberapa orang yang memaksa dia untuk menghadapi ini benar-benar mengacaukan pandangan seks dan keintiman yang dia buat sebelum ini. Dia benar-benar cuba mencari tujuan dan identiti beliau sebagai seorang gadis berusia 17 tahun. Dan banyak yang perlu dikendalikan, tetapi penulis kami melakukan kerja yang baik untuk memastikan ia benar-benar turun-ke-bumi dan mereka tidak keterlaluan – mereka semacam melakukannya dengan sangat lembut, semulajadi, benar-untuk-hidup macam cara.

Tara Lynne Barr 2
Courtesy Hulu

Semasa mengenal pasti wataknya:
Saya fikir saya lakukan. Saya rasa saya agak pintar, dan saya cuba untuk tidak. Tetapi saya juga fikir Laura sama seperti saya kerana kita berdua merasakan perkara yang sangat mendalam tetapi mungkin kita tidak semestinya memaparkan perasaan itu. Kadang-kadang kita memegang lidah kita sedikit terlalu banyak dan kemudian kita akhirnya menindas perasaan kita. Saya rasa Laura dan saya kedua-duanya mempunyai rasa lucu yang sama. Sangat kering, sarkastik, berseri.

Di almari pakaiannya:
Saya berpakaian sedikit seperti grunge Seattle – seperti tahun 1990-an. Saya sukakannya. Ia tidak terlalu memuji … tetapi saya memakai seperti, sepasang Chuck Taylors setiap hari dan jeans dan flannels yang robek, dan ia benar-benar, benar-benar mudah.

Leret ke kanan atau kiri?
Saya tidak pernah bertarikh dalam talian. Ia agak menakutkan kepada saya. Tiada Tinder. Tiada OkCupid. Tidak … apa yang lain? Bumble? Saya rasa jika saya tidak bermula sekarang, saya tidak tahu sama ada saya akan melakukannya. Ia bergantung kepada apa yang anda cari, bukan? Mungkin pada suatu ketika saya hanya akan bosan satu malam dan menjadi seperti, “Ya, mengapa tidak?” Tetapi saya fikir sekarang, saya akan menjauhkan diri. Ia agak menakutkan, jujur.

Tara Lynne Barr 3
Courtesy Hulu

Mengenai sama ada ibu hidupnya yang sebenar pernah memalukannya seperti Valerie yang biasa:
Tidak setakat yang Valerie ada. Saya tidak suka, berjalan di atas ibu saya tidur dengan orang yang saya suka. Itu tidak pernah berlaku. Tetapi ya, dia melakukan perkara ibu. Dia kata benda aneh. Dia sangat bangga dengan saya di media sosial. Beliau menyiarkan wawancara yang telah saya lakukan atau artikel yang telah saya lakukan, atau dia akan menjadi seperti, “Adakah anda melihat gambar yang benar-benar lucu yang begitu dan sebagainya dihantar? Bolehkah saya mengulanginya semula?” Dan saya akan menjadi seperti, “Pasti Ibu, yeah.” Dan dia menandatangani saya di dalamnya.

Bagaimana dengan pita seks palsu itu?
Ia sebenarnya lebih selesa daripada mana-mana adegan [seks] yang lain kerana pada dasarnya watak saya sedang membuat penggambaran di atas komputer ribanya yang menghadap kami … dan pengarah kami seperti, “Anda tahu apa, kami tidak memerlukan audio apa-apa, Saya hanya akan memasang kamera “- kerana mereka akan merawatnya untuk menjadikannya kelihatan seperti ditembak di iMovie atau sesuatu -” dan kita semua akan meninggalkan bilik dan kamu hanya pergi untuk itu, dan ya, itulah yang kita perlukan. “Ia adalah pelik kerana ia berasa lebih nyata kerana tiada siapa di dalam bilik itu, tetapi ia juga seperti, anda tidak bimbang tentang pengendali kamera apa yang ada pada pandangan anda boob dan bahagian lain. Ia bukan … Ia pelik, pekerjaan saya pelik. Ia sangat pelik.

Tangkap episod baru Kasual setiap malam Isnin pada tengah malam di Hulu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map