Inilah Apa yang Devon Sawa Telah Berlaku Sejak Casper

Devon Sawa - Casper
Universal Pictures

Tessa Trudeau

Jul 21, 2017 @ 4:00 petang

Sekiranya anda berusia pada tahun 90an atau lebih awal, anda mungkin berkongsi beberapa penghancuran remaja saya yang paling utama: Jonathan Taylor-Thomas, Freddie Prinze Jr, Erik von Detten, Devon Sawa. Ketiga saudara-saudara Lawrence membuat hatiku melompat, dan itu hanya senarai pendek.

Tetapi rasa sakit hati yang sebenar adalah bahawa kebanyakan orang muda yang suka bersuara telah menjadi radar sejak zaman mereka menjadi tumpuan. Berita baik: Devon Sawa akan memasuki semula hidup anda. Sawa (daripada Casper kemasyhuran), dilancarkan bertentangan dengan Paula Patton dalam siri drama musim panas ABC yang baru Di suatu tempat di antara, debutnya pada hari Isnin, 24 Julai pukul 10 pagi.

BERKAITAN: 8 Rancangan TV Anda Tidak Akan Ingin Miss pada bulan Julai

Acara itu mengikuti Patton, seorang ibu dan pengeluar berita, kerana dia membantu polis menjejaki pembunuh bersiri yang merosakkan San Francisco. Ketika pembunuh menyerang dekat rumah, nasib takdir mengangkutnya kembali ke waktu hingga minggu-minggu menjelang serangan itu dan memberi kesempatan kepadanya untuk mengubah masa depan. Peranan Sawa telah dibungkus, tetapi kita tidak boleh menunggu untuk kembali ke skrin kecil. 

Terlalu tertanya-tanya apa yang pelakon sudah sampai sejak kita mula-mula jatuh cinta kepadanya sebagai hantu kecil yang ramah? Tatal ke bawah untuk mengetahui.

VIDEO: Koin: Rancangan TV Paling Mahal sepanjang Masa

 

Inilah kerja detektif kami yang ditarik: 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map