Jadikan Ia Sendiri: Sejenis Bunga Kertas Bunga Cherry

Kertas Cherry Blossoms
Photo courtesy

Katie Donbavand

Mac 28, 2014 @ 1:23 petang

Livia Cetti adalah Beyoncé bunga kertas. Beliau adalah permaisuri kerajinan kertas yang memerintah saat ini, memunculkan bunga-bunga halus, indah dari kertas tisu dan kawat. Reka bentuk yang layak Pinterest Cetti telah muncul dalam kempen Kate Spade, tingkap Anthropologie, Gedung Putih, dan (yang paling penting) InStyle editorial.

Dari orkid romantis hingga anemoni Jepun eksotik, tiada siapa yang boleh membuat bunga kertas hebat seperti Cetti boleh. . . sehingga kini! Stylist bunga terkenal yang menjemput anda ke studio dan menanam petua dan teknik rahsia di buku barunya Buku Indah Bunga Kertas ($ 25; abramsbooks.com). Buku itu akan dibebaskan pada 8 April tetapi, untuk memudahkan menunggu, Cetti dengan murah hati berkongsi salah satu DIY kegemarannya dengan kami: bunga ceri.

Petua Segera

Bawa bahagian dalam musim bunga dengan bunga ceri kertas Livia Cetti.

Tweet ini!

Kerajinan ini sangat indah kerana ia melebur organik dengan kencang. “Jika anda melampirkan (bunga kertas) ke cawangan sebenar, anda masih mendapat isyarat semula jadi dan rasa tumbuhan,” tulis Cetti dalam bukunya.

Bawa sedikit di dalam rumah musim semi dan mulakan sekarang! Dan pastikan untuk memeriksa projek-projek lain yang licik, serta beberapa tutorial video rambut dan solek di bawah satu minit, dalam bahagian bagaimana cara kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − 66 =

map