Kenapa Kita Semua Perlu Dengar Lagu Baru Lady Tove Lo Today

Dengan filem baru dan filem pendek! -Dalam hari ini, Tove Lo berada di titik penting dalam kerjaya popnya. Penyanyi / penulis lagu, yang dikenali untuk bekerjasama dengan orang-orang seperti Nick Jonas, Icona Pop, dan Ellie Goulding (Tove Lo dicalonkan untuk Grammy kerana membantu pen “Love Me Like You Do”), sudah mempunyai lagu dalam single pertama albumnya , “Girl Cool.” Lagu ini adalah ironi yang mengambil keinginan untuk kelihatan ultra sejuk, santai dan feminin untuk mengaitkan seorang lelaki. Tetapi “Cool Girl” hanyalah permulaan. Seluruh album, bertajuk Lady Wood (Island Records), dipenuhi dengan trek feminis yang tidak dipolitikkan dan liriknya menceritakan tentang lirik cinta, seks dan hancur, dengan dorongan humor yang sihat bercampur. (Tajuk itu sendiri adalah tuntutan suka bermain pada wanita pemberian kuasa melalui seksualiti.)

Terbengkalai menjadi dua bahagian, Fairy Dust dan Fire Fade, album itu juga akan mempunyai dua filem pendek yang sepadan, dan sebuah tur musim sejuk yang akan datang. InStyle bercakap dengan Tove Lo mengenai pencennya untuk berkaki ayam, lagu kegemarannya di album, dan mengapa dia tidak sedih kerana orang berfikir dia.

Jadi, beritahu kami, apa perjanjian dengan melakukan berkaki ayam pula?
Saya lebih selesa. Ia tidak lain. Saya sepatutnya melakukan persembahan TV-yang pertama saya-dan mereka mempunyai semua kasut yang hebat untuk saya. Saya meletakkan mereka dan beberapa saat sebelum saya pergi ke panggung saya suka, saya tidak boleh, saya rasa pelik dan tidak terkawal. Saya mempunyai pedal vokal ini saya melakukan semua kesan, dan saya tidak boleh menekan dengan betul dengan kasut tersebut. Jadi saya hanya menendang mereka dan berlari tanpa alas kaki.

Semua lagu anda benar-benar peribadi dan agak autobiografi. Adakah anda mempunyai lagu pada album baru ini yang paling dekat dengan hati anda?
Saya akan mengatakan bahawa yang paling mungkin terdedah adalah “Keep It Simple”. Ia mengenai cuba untuk bergerak apabila anda tidak bersedia. Dan terdapat satu baris di sana bahawa kebanyakan orang pergi “ugh.” Itu, “Saya tidur dengan anda, tetapi bermimpi tentang dia. Anda fikir saya mahu? Tidak, saya benci dia menang. “Orang seperti,” Oh, saya rasa itu. “Tetapi sukar apabila anda suka,” Adakah saya mengakui ini? Ya, saya mengakuinya. “

Anda perlu menanggung jiwa anda dalam lirik anda.
Ya, betul. Tetapi itu bagaimana saya bekerja melalui perkara-perkara. Saya perlukan muzik untuk kekal seperti itu. Saya tidak boleh mula menggilap itu kerana anda dapati bahawa lebih banyak orang akan mengakui perasaan sebenar mereka ketika anda orang yang jujur.

Tove Lo Lady Wood - Embed 1
Rekod Island Courtesy

Lagu-lagu anda sering muram atau gelap, dan kemudian orang bertemu dengan anda dan terkejut anda begitu normal.
Dan saya mendapatinya, tetapi semua orang mempunyai hari yang baik dan buruk. Setiap orang mempunyai fikiran gelap kadang-kadang atau mengalami masa yang sukar, hanya kita tidak perlu bercakap tentang itu. Anda sepatutnya mengatakan bahawa anda baik-baik saja dan tersenyum. Saya tidak malu untuk bercakap tentang perkara buruk juga. Kami berasa lebih baik jika kita hanya membincangkannya dan kita terbuka, dan ia tidak begitu berbahaya untuk menjadi sedih. Anda akan mendapatnya. Anda perlu merasainya untuk mendapatkannya.

Ia adalah luar biasa untuk menulis tentang itu di alam pop.
Saya fikir terdapat banyak tekanan yang anda dapatkan apabila anda seorang gadis atau wanita yang melakukan muzik pop. Anda sepatutnya menjadi orang yang sempurna ini yang melakukan semuanya dengan baik. Dan tiada siapa. Jadi saya lebih suka menjadi kenyataan tentang itu. Pop juga boleh menjadi semacam melarikan diri yang bahagia tetapi saya suka kontras menulis melodi pop itu dan kemudian meletakkan lirik lagu realiti sebenar di sana.

Tove Lo Lady Wood - Embed 2
Rekod Island Courtesy

Siapakah ikon pop anda?
Robyn adalah pengaruh besar saya. Saya rasa dia hebat. Sia dan Lorde. Semua gadis dan wanita yang hebat ini hanya menulis dari hati; Saya fikir ia benar-benar hebat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map