Kuiz: Watak Riverdale Adakah Anda?

Apabila kita berfikir kembali ke sekolah, banyak klasik budaya pop datang ke fikiran. Dari Sarapan Kelab dan Tidak tahu kepada Gossip Girl dan The O.C., hati kita tahu tidak ada batas ketika menyangkut idola remaja yang paling keren yang pernah memukul skrin kita. Sudah tentu, ia tidak mudah untuk mendapat tempat teratas di kalangan drama sekolah kegemaran kami sepanjang masa-tetapi Riverdale snuck up kami dan melakukan itu.

Siri CW hit, yang berdasarkan pada Archie buku-buku komik, mula-mula menarik perhatian kami apabila ia ditayangkan awal tahun ini. Peragaan gelap dan rasa misteri menunjukkan satu sentuhan segar kepada genre sekolah menengah, memberikan kita Pretty Little Liars bergetar dengan paparan yang lebih ramping dan menawan. Watak mempunyai kedalaman, dan mereka sangat menarik. Mereka adalah anak-anak sekolah menengah yang kita mahu menjadi atau berkawan dengan, sekurang-kurangnya dalam dunia hari ini. Dan itu mengatakan semuanya.

VIDEO: 8 Filem dengan Sekolah Menengah Terbaik Berpakaian Pernah

Jika anda seorang Riverdale kipas seperti kami, ambil kuiz di bawah untuk mengetahui watak yang paling berkaitan dengan anda. Sekiranya anda tidak terperangkap tetapi mahu melihat apa yang sedang berlaku, jangan risau: Anda boleh menyaksikan seluruh musim pertama di Netflix sekarang. Dan kemudian anda boleh mengambil kuiz kami untuk mengetahui sama ada anda lebih daripada seorang Betty atau Veronica.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − 86 =

map