La La Land Star Jessica Rothe pada Kemahiran Menari Ketuk Ryan Gosling dan Menjadi BFF Onscreen Emma Stone

Apabila Jessica Rothe dibuang ke dalam muzik Damien Chazelle yang sangat dinanti-nantikan, La La Land, bersama Emma Stone dan Ryan Gosling, dia tidak akan pernah dinyanyikan atau menari secara profesional. Tetapi selepas pelakon, yang dilatih dalam teater klasik, mula berlatih, dia merasa betul di rumah. “Ia adalah pengalaman yang paling hampir sama saya di dalam filem untuk hidup di atas pentas kerana semua orang bekerja begitu keras untuk menyimpan banyak bola di udara pada satu,” jelasnya.. InStyle duduk dengan Rothe sebelum pelepasan Dec. 9 untuk mendapatkan sudu pada apa yang ia suka mengocok bersama beberapa pemukul paling hebat Hollywood muda.

Apa yang anda boleh beritahu kami tentang anda La La Land watak?
Saya bermain salah seorang rakan sebilik Emma Stone. Perkara yang mengagumkan untuk kami sebagai rakan sebiliknya ialah kami adalah satu-satunya watak selain pemimpin yang dapat membuat lagu. Untuk sebahagian besar Emma, ​​Ryan, dan John Legend mempunyai lagu-lagu. Oleh itu, kita mempunyai lagu dan nombor tarian yang besar ini yang kami bekerja di belakang kami.

Adakah anda seorang penari??
Saya tidak. Saya mengambil balet ketika berusia lapan tahun, seperti kebanyakan orang lain. Mandy Moore-koreografer, bukan pelakon dan penyanyi-melakukan pekerjaan cemerlang yang membantu kami. Dia bercorak untuk Jadi awak fikir awak boleh menari dan banyak pemain muzik Broadway. Dia begitu bersabar dan begitu indah kerana ramai di antara kita tidak dilatih penari, jadi dia membantu kami mencari perkara-perkara yang datang secara semula jadi kepada kami dan kemudian membuat mereka bergerak kelihatan cantik.

Adakah anda mempunyai adegan kegemaran??
Terdapat sebahagian daripada langkah di mana rakan-rakan sebilik cuba untuk memikat watak Emma untuk keluar di bandar dengan mereka. Salah satu perkara kegemaran saya mengenai filem secara umum adalah bahawa rakan sebilik pada asalnya ditulis sebagai catty dan bermakna-sangat stereotaip Los Angeles, jika anda akan. Tetapi Emma tidak menyukainya, dan dia berkata kepada Damien, “Ini adalah satu-satunya wanita muda dalam filem itu, dan saya tidak suka bahawa kita menggambarkan wanita dalam catty ini, cara yang kompetitif.” Dia tidak fikir bahawa wataknya akan hidup dengan orang-orang yang kejam kepadanya kerana ia akan membuatnya menjadi protagonis yang lebih lemah. Oleh itu, kita mengolah semula watak-watak itu, dan lagu itu berubah menjadi sangat lidah, kita akan gembira- macam-macam perkara.

Bagaimanakah anda mempersiapkan urutan sedemikian penting?
Kami berlatih mungkin tiga minggu menjelang hari pertama penggambaran. Ia sangat sengit. Tenaga sangat penting. Anda perlu mengasah setiap masa tertentu dan menjadikannya benar-benar tajam dan bersih, tetapi masih penuh dengan kehidupan dan kegembiraan.

BERKAITAN: Emma Stone Memiliki Keletihan Karaoke Selepas Penggambaran Filem La La Land

Apa yang paling mengejutkan tentang bekerja dengan Emma dan Ryan?
Emma dan Ryan memberikan persembahan yang paling cantik, dan kedua-duanya meletakkan kerja yang menakjubkan untuk sampai ke sana. Ryan belajar bermain piano. Mereka mempunyai urutan keseluruhan – tidak ada yang pernah menari sebelum menari!

Adakah anda peminat kerja pengarah Damien Chazelle sebelum anda mengambil peranan itu?
Ya, dan saya tidak fikir orang akan kecewa sama sekali. Damien adalah seorang jenius. Beliau bukan sahaja merasakan sejenis meriam muzikal dan menggunakannya sebagai inspirasi dan memberi penghormatan kepadanya, tetapi dia juga mencipta semula bentuk seni. Dan saya fikir orang yang pergi menonton filem itu akan mendapati bahawa ia berasa selesa seperti sweater lama yang sangat indah. Dan saya fikir ia adalah filem untuk pemimpi dan untuk orang yang telah jatuh cinta, dan orang yang ingin jatuh cinta. Ia bercakap dengan banyak bahagian kehidupan dan apa artinya menjadi seorang artis.

VIDEO: Perubahan Emma Stone kelihatan

 

Apa genre impian anda?
Saya telah dilatih dalam teater klasik, jadi saya suka saya menangis lama yang baik. Saya suka turun-dan-kotor dan suram. Tetapi saya fikir bahawa drama kegemaran saya adalah komedi gelap kerana saya fikir bahawa satu-satunya cara penonton dan pelakon benar-benar boleh pergi sebagai gelap dan mendalam seperti yang anda mahu pergi adalah jika terdapat beberapa kelebihan ditambah kepadanya. Tetapi saya mahu mencuba semuanya. Saya suka bermain Bond Girl satu hari, tetapi saya juga suka bekerja pada projek yang mencabar dan sepenuh hati Bilik.

Apa yang akan datang untuk awak?
Saya hanya menembak filem dengan Alex Roe, yang berada di dalamnya Gelombang Kelima, dipanggil Selamanya My Girl. Ia didasarkan pada buku dan ia seperti itu Sweet Home Alabama bertemu The Notebook. Saya juga akan pergi dan menembak filem yang dipanggil Setengah Kematian di New Orleans, yang seperti Hari Groundhog bertemu Menjerit Queens.

Tonton treler untuk La La Land di atas dan menangkapnya di bandar terpilih mulai 9 Dis.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + = 11

map