Lihat 5 Shots Eksklusif Wanita Paling Bergaya di Dunia dari Gaya Maju: Lama & Wiser

 Exclusive Pics from Advanced Style: Older and Wiser
Gambar oleh Ari Seth Cohen, dari Gaya Lanjutan: Lebih Lama dan Lebih Wiser, diterbitkan oleh PowerHouse Books.

Jonathan Borge

25 Apr 2016 @ 11:00 pagi

Pemahaman yang membanggakan mengenai fesyen yang paling sesuai untuk anda, bukan yang lain, adalah kemahiran yang diperoleh. Dan tiada seorang pun yang mungkin dapat menangkap seni berpakaian bertahun-tahun lebih baik daripada blogger, pengarang, dan jurugambar Ari Seth Cohen, yang selama bertahun-tahun lapan, menjadi tepat-telah menjelajah ke dunia untuk memberi hadiah kepada kita dengan koleksi imej yang diisi semula terangkan betapa baik wanita dan lelaki umur tertentu boleh berpakaian.

Berikutan buku dan filem debut yang berjaya mega, Gaya maju, Cohen kini kembali dengan jubah susulan yang penuh dengan penuh dengan tembakan yang lebih bersemangat, eksentrik, dan tidak dapat dinafikan oleh orang-orang yang memilih untuk memulakan setiap hari dengan fesyen sebagai keutamaan. Gaya Lanjutan: Lama & Wiser ($ 23; amazon.com) dibuka dengan kegembiraan pizzazz terima kasih kepada pidato yang ditulis oleh Simon Doonan, penulis dan duta kreatif Barneys New York. Di dalamnya, beliau menawarkan kepada beliau mengambil definisi pakaian berpakaian yang sesuai dengan umur dan menjelaskan mengapa kita semua perlu mengambil nota dari mereka yang berprofil di seluruh GayaHalaman.

Belum lagi yakin? Berikut adalah lima gambar eksklusif dari Gaya Lanjutan: Lama & Wiser untuk membuktikan bahawa, seperti wain yang baik, gaya hanya menjadi lebih baik dengan usia.

NANCY JENNINGS (DI ATAS)
Berfikir awak sedang memandang pop warna yang menarik? Fikir semula. Di sini, Nancy memakai jaket merah jambu dan hijau terang yang tidak hanya melebar liar, tetapi juga melengkapi bahagian atas renda yang dihiasi dengan busur besar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 33 = 35

map