Lihat Karakter Kuu Kuu Harajuku Gwen Stefani Datang Ke Kehidupan

Gwen Stefani telah mengubah kandungan imaginasinya menjadi kartun sebenar. Bulan lalu, Nickelodeon mengumumkan kerjasamanya dengan penyanyi “Make Me Like You” pada perarakan pertamanya ke dalam dunia animasi dan saluran itu akhirnya menyaksikan pertama kali musim pertama 26 orang episod.

Persembahan, Kuu Kuu Harajuku, yang Stefani bersama-sama dan eksekutif dihasilkan, akan mengikuti pengembaraan kumpulan HJ5 semua-gadis kerana ahli-ahli melintasi dunia muzik, fesyen, dan persahabatan.

“Berkerjasama dengan Nickelodeon Kuu Kuu Harajuku adalah impian menjadi kenyataan, “kata Stefani dalam satu kenyataan.” Saya suka bahawa ini adalah satu siri animasi untuk gadis-gadis muda yang meraikan kreativiti, imaginasi, dan keperibadian. “

Kami sentiasa dapat mengira Stefani untuk mengagumkan kami dengan gaya gadis yang sejuk dan imajinatifnya-keupayaannya untuk melepaskan rambut berambut platinum dan kombo bibir berani merah yang tidak ditebang-dan sejak pembebasannya debut album solo Cinta. Malaikat. Muzik. Bayi. Kembali pada tahun 2004, kami telah benar-benar menonjolkan watak-watak yang diilhamkan oleh Harajuku yang dipanggil nama-nama album. Siri animasi yang membawa watak-watak itu ke kehidupan dengan cara yang baru seolah-olah seperti langkah yang logik sepenuhnya.

Harajuku Girls - Embed
Kesopanan Nickelodeon

BERKAITAN: Pameran L.A.M.B Gwen Stefani Menutup Pekan Fesyen New York

Jadi, siapakah HJ5, anda bertanya? Ada G, pemimpin band yang tidak pernah mempunyai gincu merah tanda tangannya; Cinta, otak yang aneh yang fesyennya selalu mempunyai corak vintaj; Malaikat, yang bersemangat, optimis yang selalu melampaui aksesori; Muzik, ahli lucu tetapi oh-so-sassy yang suka segala-galanya semua estetika; dan akhirnya, Bayi, yang manis dan dicintai, yang menyukai pakaian yang setara dengan anak anjing yang berbulu.

BERKAITAN: Gwen Stefani Merayakan Koleksi Harajuku Kanak-kanaknya di Fesyen Animasi

Merebut anak-anak dan lagu untuk mengikuti gadis-gadis dan pengembaraan super kawaii mereka! Kuu Kuu Harajuku perdana Isnin, 3 Oktober, pada 4 p.m. ET pada Nickelodeon, dan akan diteruskan selepas itu pada waktu biasa pada hari Sabtu pada 8:30 pagi ET.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map