Marie Kondo adalah Tentang Tukar Hidup Anda Dengan Buku Komik Baru

Sekiranya anda sudah berada di kereta band Marie Kondo, maka anda tahu tentang falsafah de-clutteringnya yang terkenal, Kaedah KonMari. Digariskan dalam buku terlarisnya, Magic Life-Changing of Tidying Up ($ 8; amazon.com) dan tindak lanjutnya, Spark Joy ($ 13; amazon.com), kaedah KonMari (yang, dengan ringkasnya, peraturan yang menyerlahkan kegembiraan yang boleh tinggal dan selebihnya mesti pergi) secara literal menyapu internet dan mendapat peminat celeb seperti Kate Hudson dan Jamie Lee Curtis, hanya untuk menamakan pasangan. 

BERKAITAN: Editor-Tested: Saya Mencuba Kaedah Penyelenggaraan Marie Kondo

Tetapi Kondo tidak beristirahat dengan kejayaannya yang mantap-dia melepaskan satu lagi buku yang mengambil seni mengorganisir dengan cara yang baru.

TK
Kesopanan

Manga Menghidupkan Hidup Mengubah ($ 10; amazon.com), hari ini, 27 Jun, adalah novel grafik gaya Jepun, atau manga, yang menampilkan ilustrasi oleh artis manga yang memenangi anugerah Yuko Uramoto. Ia menceritakan kisah fiksyen dari sebuah gal yang bermasalah bernama Chiaki Suzuki yang melampirkan bantuan Kondo untuk mendapatkan semula pesanan di apartmennya selepas seorang jiran mengeluh tentang sampah yang terkumpul di balkoni. Kondo membantu wanita muda melaksanakan Kaedah KonMari yang terkenal, yang seterusnya membolehkan Chiaki mendapatkan rumahnya-dan hidupnya kembali dalam keadaan. 

Watch: The Best Books About Money for Women

Sama ada anda seorang pengikut Kondo yang berdedikasi, atau seorang ahli baru Kaedah KonMari mencari beberapa petua organisasi, buku animasi yang comel ini pasti akan memberi inspirasi kepada anda yang kemas. Terjalin salinan anda sendiri, bermula dari hari ini!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 6

map