Mengapa Flash Bintang Tom Cavanagh Suka Memakai Kostum Super-Villainnya

Flash membalut musim kedua pada malam ini pada pukul 8 malam. ET, dan siri superhero CW pasti akan membungkus banyak tindakan komik-buku ke dalam momen terakhir musim dua. Dan bagi bintang pertunjukan Tom Cavanagh-yang memainkan pelbagai watak, termasuk penipu super-Reverse-Flash-mengambil pada projek sedemikian adalah impian zaman kanak-kanak menjadi kenyataan. 

“Memakai pakaian superhero kuning yang sangat sejuk bermakna anda pada dasarnya mendapat bayaran untuk melakukan apa yang anda lakukan ketika anda berusia lapan tahun,” kata Cavanagh InStyle apabila dia berhenti di pejabat kami minggu lepas. “Ia luar biasa.”

InStyle Tom Cavanaugh - Embed 2016
Catie Laffoon

BERKAITAN: Petikan 16 Cookier Lyon di Musim 2 dari Empayar

Sudah tentu, dia mendapat kerosakan semasa dia memakainya. Walaupun Cavanagh juga menggambarkan pelbagai versi watak lain, Dr Harrison Wells, dalam siri ini, peranannya yang tidak dapat dilupakan sebagai Reverse-Flash yang benar-benar mendapat penonton bercakap. “Menjadi penjahat di acara itu, saya melakukan beberapa perkara yang sangat buruk,” katanya.

InStyle Tom Cavanaugh - embed 2016
Rangkaian CW

Akhir musim Flash menyiarkan malam ini pada jam 8 pagi. ET pada CW.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − 59 =

map