Nico Tortorella yang Muda Memberi Diri Sendiri Tatu IRL dan Plot Bayi yang Mungkin Dengan Hilary Duff

Untuk Nico Tortorella, Musim 4 dari Lebih muda telah menjadi pengubah permainan. Aktres bintang berusia 29 tahun itu, Josh, terasa teringatkan dari pemecahannya dengan memimpin pertunjukan, Liza (dimainkan oleh Sutton Foster), yang membolehkan Tortorella menjadi emosi di layar. “Cinta menjadikan orang gila-gila dan gila yang baik,” katanya InStyle minggu lepas. “Josh telah diletakkan di deringan dengan gadis ini, dan dalam banyak cara dia semakin tua dan matang kerana jenis cinta yang dikongsi bersama. Dia lebih patah sekarang daripada ketika kita bertemu dengannya. “

Walaupun Josh mungkin bergelut, akhir percintaannya dengan Liza mempunyai satu keputusan yang sangat positif untuk Tortorella-persahabatan baru dengan Hilary Duff, yang memainkan sahabat dan rakan sekerja Liza, Kelsey. Setelah mengetahui bahawa Liza berbohong kepadanya sejak mereka bertemu, Kelsey bertentangan dengan BFFnya, mewujudkan peluang ikatan yang sempurna untuknya dan Josh. “Secara jujur, bahagian terbaik musim ini telah bekerja dengan Hilary,” kata Tortorella. “Dia dan saya sangat rapat di luar kerja. Kami menjalankan kekerapan yang sama, saya rasa. Ia sangat baik untuk bekerja dengannya, kerana watak-watak kita telah menghabiskan masa tiga musim dalam persahabatan pinggiran, hanya dihubungkan melalui Liza. Sekarang bahawa mereka berdua patah hati oleh wanita yang sama, mereka benar-benar boleh berhubung dengan tahap jiwa. ” 

Lebih muda - Nico Tortorella - Embed - 7
Landesy TV Land

Persahabatan pasangan itu bergerak pantas-jadi begitu, [waspada spoiler:] mereka bahkan berpindah bersama-sama. Terdapat juga spekulasi tentang percikan api romantis. Tetapi sementara watak-watak itu mungkin berada dalam suasana kebahagiaan baru dalam acara itu, Tortorella tidak pasti bahawa dia dan Duff akan menjadi perlawanan yang baik seperti IRL roomies. Ia bergantung pada jumlah ruang yang akan kita ada, “katanya. “Di rumahnya di L.A.? Ya, betul! Di pangsapuri saya di New York? Tidak! “Tatal ke bawah untuk perbualan penuh kami dengan bintang, dan lagu ke episod baru Lebih muda malam ini pada pukul 10 malam. ET di Tanah TV.

Sebagai Josh cuba untuk bergerak dari Liza, apakah harapan anda untuknya di jabatan romantik? 

Saya ingin melihatnya mengambil langkah itu. Saya fikir Josh masih sangat cinta-melanda dengan apa yang berlaku dengan Liza, dan ada yang memegang besar-besaran ini dan saya berasa buruk untuknya, saya faham apa yang seperti itu, tetapi saya fikir Josh benar-benar perlu mengambil langkah ke belakang dan melihat dirinya sebelum dia boleh mula bekerja pada hubungan dengan orang lain. Saya fikir Josh melakukan pekerjaan yang sangat baik untuk berpura-pura semuanya baik-baik saja dan ceria sepanjang masa, tetapi jauh dia mungkin bergelut.

Perbezaan umur antara Josh dan Liza adalah titik fokus hubungan mereka. Adakah anda fikir umur hanya nombor?

Yeah, usia adalah jumlah yang sama sekali sahaja. Saya berada dalam hubungan yang mempunyai jurang yang lebih luas daripada Josh dan Liza. Saya fikir usia hanyalah label lain yang kita buang pada orang. Dan saya fikir bahawa apabila dua individu umur undang-undang boleh mencari cinta di antara satu sama lain, saling menyokong, dan diilhami satu sama lain, tidak kira apa yang mereka kelihatan, dari mana asalnya, apa warna kulit mereka, apa agama mereka, atau apa jantina atau identiti jantina mereka. Di seberang papan, saya rasa semuanya adalah permainan percuma selagi ada cinta sebenar yang terlibat dan tidak ada yang terluka.

Lebih muda - Nico Tortorella - Embed - 5
Landesy TV Land

Setelah bertarikh seseorang yang lebih tua daripada anda, adakah anda berpendapat bahawa jurang umur yang besar merumitkan hubungan?

Saya fikir ia bergantung kepada keupayaan emosi dan intelek setiap orang. Ia boleh merumitkan perkara dari tahap luar orang lain yang mempunyai pendapat. Tetapi siapa yang f-k peduli?

Adakah terdapat sesuatu yang anda mahu berlaku pada persembahan yang belum selesai?

Bahawa Josh dan Liza [mempunyai bayi]! Saya telah mengatakannya sejak awal. Atau, hanya bayi pada set-bahkan Josh dan Liza, semestinya. Saya fikir bekerja dengan seorang kanak-kanak di set akan menjadi sangat menyeronokkan, dan saya akan suka menjadi seorang ayah muda di televisyen. Ia juga boleh menjadi bayi Kelsey dan Josh. Hillary dan saya telah membicarakannya selama-lamanya, apa yang kelihatan seperti bayi kita. Ia akan menjadi cantik. 

Watak Hilary, Kelsey, mempunyai minat cinta baru pada musim ini, yang hanya menjadi editor buku di sebuah syarikat penerbitan saingan. Apa pemikiran kamu tentang Zane?

Saya ke dia. Saya fikir ia adalah rakan kongsi yang baik untuk Kelsey sekarang. Saya tidak fikir hubungan itu diperkenalkan pada tahap yang sihat, tetapi saya fikir ia menyeronokkan untuknya sekarang. Saya tidak boleh bayangkan ia pergi ke mana-mana sahaja. Tetapi saya fikir ia bagus untuknya.

Lebih muda - Nico Tortorella - Embed - 8
Landesy TV Land

Jika anda boleh berdagang tempat dengan mana-mana watak pada pameran itu, siapa yang akan menjadi dan mengapa? 

Saya akan pergi dengan Lauren, hanya untuk meneroka kesukaran seksualnya [tetapi] dengan vagina, anda tahu apa yang saya maksudkan? [ketawa]

Molly Bernard, yang memainkan Lauren, baru-baru ini berkata dalam satu temu bual bahawa dia benar-benar hanya “Lauren bermain Nico,” merujuk kepada keterbukaan anda mengenai ketidakstabilan seksual anda dalam kehidupan sebenar-sesuatu yang wataknya, Lauren, saham.?

Saya suka bahawa dia berkata begitu! Ia membuatkan saya sangat gembira. Saya fikir bahawa hanya perwakilan jenis watak itu pada pameran ini adalah satu langkah ke arah yang betul. Saya fikir kita mempunyai lebih banyak kerja yang perlu dilakukan dari segi perwakilan dan penglihatan di seluruh papan-seksualiti, jantina, bangsa, agama. Ia hanya mula berlaku. Tetapi untuknya dikatakan histeria.

Adakah anda berfikir bahawa pertunjukan menggambarkan kecenderungan seksual melalui wataknya?

Seperti yang saya katakan, ia adalah satu langkah kecil dan kecil dalam arah yang betul. Hanya ada masa yang tidak cukup untuk membangunkan apa yang saya fikirkan adalah perwakilan yang berlainan, berlapis, dan pelbagai dimensi untuk sifat Lauren. Bahawa dikatakan, ia benar-benar baik, menikamnya untuk apa yang kita ada. Terutamanya sebagai wanita yang menavigasinya.

Lebih muda - Nico Tortorella - Embed - 1
Landesy TV Land

Apa yang berlaku pada malam tarikh sempurna anda?

Nah, saya baru berada di Los Angeles dan saya mempunyai beberapa malam tarikh yang sempurna dengan individu tertentu. Kami hanya menunggang motosikal di sepanjang jalan sepanjang jam dan jam dan jam semasa matahari terbenam, dan itu, seperti, benar-benar bekerja. Juga, bercakap mengenai unjuran kosmos-astro, impian, dan hanya mengeluarkannya dari badan kita.

Bercakap tentang badan, anda memainkan artis tatu di acara itu. Adakah anda fikir anda akan menjadi baik dalam kehidupan sebenar?? 

Saya sebenarnya hanya tatu diri buat kali pertama! Ia adalah malam yang sama di atas laluan jalan raya. Kami membawa pistol tatu dan meletakkan tatu di antara satu sama lain. Jadi kita boleh menambahnya pada malam tarikh yang sempurna.

Lebih muda - Nico Tortorella - Embed - 9
Landesy TV Land

Itu hebat. Adakah anda mempunyai kegemaran tatu Josh yang akan anda pertimbangkan untuk menambah secara kekal ke badan anda?

Nah, Josh mendapat tato naga itu untuk Liza, kembali pada Musim 1. Dan saya dilahirkan pada ’88, jadi dari segi zodiak Cina, saya naga. Saya pasti sangat berkaitan dengan totem haiwan saya kepada naga, dan ada tatu naga di suatu tempat di masa depan. Ia seperti, saya tidak mahu mengatakan lelaki itu dengan tatu naga, tetapi manusia dengan tatu naga. Kami tidak meletakkan jantina dengan apa-apa di sini [ketawa].

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 27 = 29

map