Pandangan Pertama Eksklusif: Koleksi Skandal untuk Terbatas

Gladiators Perhatian: Fangirling tanpa henti anda terhadap fesyen Olivia Paus telah melunaskan! SkandalPemimpin yang dimainkan oleh Kerry Washington yang ramah dan cantik, dan pereka kostum Lyn Paolo telah mengambil gaya pembunuh mereka kepada The Limited. Kedua-duanya memainkan peranan dengan memimpin kreatif peruncit, Elliot Staples, yang menyebarkan sikap Pope’s.

“Berpakaian sebagai Gladiator bermaksud tidak takut untuk memilikinya semua-glamor, pintar, kuat, dan seksi,” kata Washington. “Ada sejarah ini dalam fesyen bahawa untuk menjadi seorang wanita yang berkuasa bermakna anda perlu berpakaian seperti seorang lelaki, dan kami ingin pergi dari situ. Kami ingin mengetahui bagaimana untuk menyatakan kedua-dua kuasa dan kewanitaan melalui fesyen untuk watak ini, kerana dia seorang wanita yang tidak takut menjadi watak yang paling berkuasa di dalam bilik. “

Hasilnya adalah koleksi yang merangkumi semua staples Pope: kot pastel, blus up-untuk-apa-apa, dan parit parit dalam tanda tangannya putih, yang “mencerminkan perisai Olivia meletakkan,” kata Paolo. Alasan putih adalah warna pergi-nya adalah kedua-dua pantulan watak dan panggilan TV, Paolo menerangkan. “Adalah sangat penting bahawa Olivia Pope berdiri di sebuah bilik yang penuh dengan lelaki yang berpakaian gelap, bahawa dia menjadi tumpuan utama, titik kuasa utama bilik itu.”

Bercakap tentang berdiri, terdapat juga beberapa warna yang lembut di baris, termasuk bayi merah jambu, bijak hijau, gandum dan gading. “Ini seorang wanita yang ketika dia masuk ke dalam bilik, dia perlu merasa seperti dia membawa keterbukaan dan keadilan dan tenang dan damai,” jelas Washington. “Saya tidak mahu masuk ke dalam bilik dan mengugut pelanggan yang datang kepada saya pada hari yang paling ketakutan, saya mahu memakai warna yang membuatkan mereka berasa selesa dan santai dan selesa.”

Dan kerana “dia memakai seluar dalam hidupnya,” kata Washington, kedua-dua mereka menggemukkan tiga gaya seluar yang disahkan Pope-rokok tipis, pemotongan biasa yang luas dan kaki yang luas. “Saya fikir apabila anda seorang wanita yang memakai seluar sepanjang masa, anda mahu mempunyai beberapa pilihan,” katanya. “Kami cuba untuk mengemaskini idea ini wanita yang berkuasa seksi, dan menetap di seluar sebagai piawaiannya membolehkan kami bermain dengan lebih feminin dalam bentuk jaket.”

Bersedia untuk memberikan almari anda a Skandal makeover-kepingan campuran dan perlawanan bermula pada $ 49. Hanya pada masa yang sama: Musim 4 perdana 25 September. Jadi, almari anda? Anda bertaruh ia ditangani.

Isnin, 22 September, Kerry Washington akan menjadi InStyle.com’s Editor Tetamu! Semak kembali sepanjang hari untuk kandungan eksklusif terus dari pelakon itu sendiri. Pergi ke instyle.com/kerryday.

Klik melalui galeri untuk melihat mengintip koleksi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − = 65

map