Permainan Bintang-bintang Takhta di Instagram: Mereka Sama Seperti Kami!

Permainan of Thrones - LEAD
emilia_clarke / instagram

Jennifer Davis

10 Ogos 2017 @ 8:00 malam

Tuan-tuan dan puan-puan Westeros pastinya tidak hidup dalam kehidupan yang idilis, tapi di luar skrin Game of Thrones bintang hidup itu bersama-sama. Mereka sentiasa berkongsi Instagrams satu sama lain melepak ketika mereka tidak di set, dan satu-satunya perkara yang tidak dikenali daripada melihat Jon Snow tersenyum, adalah apa yang mereka semua kelihatan seperti dari pakaian. 

Syukurlah, Instagram di sini bukan sahaja memberitahu kami bahawa, tidak, Emilia Clarke, yang memainkan Daenerys Targaryen, sebenarnya bukan berambut perang, tetapi juga bahawa mereka semua sebenarnya berteman dengan skrin. Sekiranya anda tidak mengikuti mereka, anda boleh terlepas gambar yang menggembirakan yang dibawanya oleh Clarke dan Kit Harington pada set musim 7. Seperti Mindy Kaling meletakkannya ketika dia menyesal gambar itu ke akaunnya: “Kit Harington kelihatan seperti dia sepupu yang melawatnya pada waktu rehat musim panas, Raja Utara, atau sepupu Oliver dengan astigmatisme. ” 

BERKAITAN: Kenapa Sophie Turner dan Maisie Williams Tidak Boleh Menyimpannya Bersama Semasa Reunion GoT mereka

Itu pasti bukan satu-satunya Instagram yang comel yang telah dikongsi. Tatal untuk melihat 45 daripada Instagram terbaik yang Game of Thrones telah dikongsikan setakat ini.

VIDEO: Game of Thrones Bintang di Instagram

 

Contents

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 80 = 83

map