Perniagaan Frisky: Caitlin FitzGerald Tumpah Pada Sarjana Kasih Seks Kegemaran beliau

Caitlin FitzGerald on Masters of Sex
Patrick Wymore / Showtime

Kelsey Glein

Jul 05, 2014 @ 1:39 petang

Sekiranya anda tidak tahu namanya, pelakon Caitlin FitzGerald, yang menghidupkan salah satu rancangan televisyen yang hebat, perlu berada di radar anda. “Apabila saya memberitahu orang saya Sarjana Seks, ada masa yang sukar di mana mereka cuba membuat keputusan jika saya seorang bintang lucah, “kata FitzGerald mengenai peranannya pada siri hit Showtime pada tahun 1950-an penyelidik seks terancam William Masters dan Virginia Johnson (perdana musim kedua 13 Julai).

Meluncur di dek bumbung Hotel Ace di pusat bandar Los Angeles, Calif., Pelakon, 30, kelihatan apa-apa kecuali X-rated dalam Elizabeth dan James blazer yang dipasang, jins teman lelaki J. Crew dan flat ballet Vince. Di antara sips kopi, dia menghiburkan persoalan tentang peranannya yang berbeza, di antaranya prestasi debutnya yang memainkan hujung belakang Bessie the Cow dalam produksi teater komuniti Jack dan Beanstalk. Dia tenang dengan pilihan itu: “Seperti yang mereka katakan, ‘Tidak ada bahagian kecil, hanya pelaku kecil.'”

Sebagai Libby Masters, seorang ibu dan isteri baru kepada Dr. Masters (Michael Sheen), FitzGerald telah banyak belajar tentang bayi yang telah ditetapkan. “Mereka membawa enam bayi untuk tempat kejadian, jadi jika seseorang menangis, mereka akan menukarnya dengan yang lain,” katanya. “Pada hari yang lain, seorang bayi jatuh tertidur dalam lengan saya, dan ada yang membalikkan saya. Emosi itu sengit.” Sekarang dia berpuas hati dengan anjing terrier Norfolk, Charlie. “Sejak saya bicoastal, ia baik bahawa dia kecil supaya dia boleh bepergian dengan saya.”

FitzGerald, yang membesar di Maine, mempunyai silsilah yang menarik. Mak Ciknya, Frances FitzGerald, menulis buku pemenang Hadiah Pulitzer mengenai Vietnam (Kebakaran di Tasik); datuknya yang terakhir adalah timbalan pengarah di CIA semasa 1960-an yang bergolak politik. “Ada keluarga yang memilikinya,” katanya, memamerkan jam tangan Omega Constellation di pergelangan tangannya. “Makcik saya mengambil telefon sekali, dan ia adalah JFK pada baris.”

Pada permaidani merah FitzGerald beralih kepada pereka seperti Gary Graham, Katharine Polk di Houghton, dan Emilia Wickstead. “Saya suka kepingan klasik dengan kelebihan kontemporari,” katanya. “Saya tidak mahu memakai pilihan yang selamat-itu tidak menyeronokkan.” Apabila ia datang kepada gayanya Sarjana Seks, kisahnya yang berbeza. Wataknya berpakaian dalam kostum sejarah yang tepat (ke bawah pakaian) yang mewakili matlamatnya untuk menjadi isteri model di dunia dan masyarakat yang menjangkakan dia mempunyai gaya hidup yang sempurna, berpakaian dan kemahiran sosial. Akibatnya, kostumnya feminin, lembut, cantik dan boleh diakses, tetapi hanya dengan sentuhan kemarahan yang tepat.

Semak kegemaran Caitlin FitzGerald Sarjana Seks pakaian di galeri kami, dan lihat apa yang dia katakan tentang mereka semua!

Kisah ini pada asalnya muncul dalam isu Julai 2014 kami. Untuk lebih banyak ciri seperti ini, langganlah InStyle sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − = 66

map