Petikan Mean Girls sebagai Posters Inspirational

TK
Paramount / Courtesy Everett Collection

Lindsay Dolak

29 Apr, 2017 @ 11:30 pagi

Sama ada anda menganggap diri anda sebagai Plastic, Burnout, atau Ibu yang Cool, Perempuan biadap dengan pasti menyentuh anda dalam beberapa cara peribadi. Malah lebih dari satu dekad selepas penampilan sulungnya, filem yang cemerlang tentang North Shore High dan banyak cliquesnya tetap menjadi pekerjaan yang menampung ujian masa dan remaja. Petikannya? Sama-sama bertahan.

Sesungguhnya, ia mungkin salah satu daripada filem yang paling menarik dalam sejarah. Perempuan biadap memberi kami permata seperti “Adakah mentega karbohidrat ?,” “Anda tidak boleh duduk bersama kami,” “Saya tidak membenci anda kerana lemak anda. Anda gemuk kerana saya benci anda !, untuk menamakan beberapa. Dalam menghormati filem itu, yang meraikan ulang tahun yang lain pada 30 April, ada beberapa perkara Perempuan biadap maxims diletakkan sebagai petikan inspirasi untuk membuat anda pergi pada waktu pagi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map