Pretty Little Liars Gets a Fesyen Update-Berikut ini Apa yang Anda Perlu Tahu Mengenai Kostum Baru Show

Cantik Little Liars - LEAD
Keluarga ABC / Adam Taylor

Samantha Simon

13 Jan 2016 @ 3:00 petang

Pada perdana musim salji malam semalam Pretty Little Liars, kita dapat melihat krew Rosewood kegemaran kita semua yang dibesarkan. Siri Freeform melambangkan lima tahun ke depan untuk separuh kedua musim enam, memberikan kita gambaran pertama kami di Liars ketika mereka menavigasi dunia dewasa. Kami belajar bahawa mereka telah melalui breakups (RIP Spoby dan Haleb), mendapati cinta baru (adakah anda melihat batu Hanna ?!), dan mengejar kerjaya impian mereka. Dan, tentu saja, mereka masih mempunyai indera fesyen pembunuh-walaupun mereka telah meninggalkan pakaian lemari remaja mereka yang ultra-bergaya dari hari-harinya di Rosewood High di belakang. 

Untuk memberi Liars penampilan baru dan matang, pencipta siri, Marlene King, membawa seorang pereka kostum baru, Cameron Dale. Walaupun Dale tidak mula bekerja pada persembahan sehingga episod ketiga musim ini (yang disiarkan pada 26 Januari), dia mempunyai visi yang jelas tentang bagaimana watak-watak itu harus dipertimbangkan selepas dia puas menonton keseluruhan siri. “Saya benar-benar mahu melakukan keadilan pakaian,” kata Dale InStyle.

Apabila ia datang untuk mendapatkan almari pakaian lurus setiap watak betul-betul, Dale terpulang kepada cabaran itu-tetapi dia mempunyai sedikit bantuan. “Marlene [King] menerangkan apa yang masing-masing mempunyai watak selama lima tahun yang lalu, yang sangat membantu dalam memberitahu arah gaya mereka,” kata Dale. “Mereka semua mempunyai pekerjaan yang baru dan dewasa yang menentukan cara gaya mereka telah berkembang, dan mereka lebih banyak menampakkan aksesori dengan aksesoris yang dibuang.” Sudah tentu, dia tidak mahu pakaian mereka ditemui sebagai terlalu profesional. “Saya menyimpan semua watak yang berwarna-warni,” kata Dale. “Ia tidak menyenangi persembahan seperti itu Pretty Little Liars untuk mempunyai semua orang dalam warna hitam, kelabu, dan beige-walaupun mereka adalah beberapa petunjuk mudah kematangan. “

BERKAITAN: Troian Bellisario pada Pretty Little Liars Premiere Musim: “Pada dasarnya Pilot untuk Pameran Baru”

Bintang warna-warni, bintang-bintang pertunjukan – Lucy Hale, Ashley Benson, Shay Mitchell, Troian Bellisario, dan Sasha Pieterse-lebih bersedia untuk watak mereka untuk berkembang musim ini. “Gadis-gadis itu sangat teruja untuk akhirnya bermain usia mereka,” kata Dale. “Dan masing-masing memberi saya input yang berharga.” Tinjau ke bawah untuk semua butiran mengenai setiap wajah baru Liar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 31 = 39

map