Quantico Star Yasmine Al Massri: Musim Ahad Ahad “Adakah Akan Menjadikan Nyeri”

Yasmine Al Massri mempunyai dua kali kerja yang dipotong untuknya pada set Quantico. Pelakon kelahiran Lebanon tidak memainkan satu, tetapi dua watak utama dalam drama ABC yang berpusat pada kumpulan pelatih FBI, yang membalut musim pertamanya Ahad ini, 15 Mei pukul 10 pagi. ET. Tetapi sementara Al Massri melakukan tugas berganda yang menggambarkan kembar Nimah dan Raina Amin, itu tidak bermakna dia dapat melihat apa-apa butiran lebih daripada yang lain. Sebenarnya, dia dan bintang-bintangnya semuanya tersimpan dalam kegelapan untuk sebahagian besar ketika datang ke titik plot terbesar menunjukkan-termasuk salah satu watak mereka secara rahsia merancang pengganas untuk merampas negara yang mereka cuba untuk melindungi.

“Mereka benar-benar membuat kami di luar, walaupun kami berada di dalam,” kata Al Massri InStyle semasa lawatan baru ke ibu pejabat New York City kami. “Saya tidur dengan cemas setiap malam, kerana saya adalah sebahagian daripada pasukan dan salah seorang daripada kami memainkan pengganas, tetapi saya tidak tahu siapa itu.” Intel pelakon itu hanya terhad seperti penonton dalam hal itu. “Pada skrip kami, suara pengganas sentiasa disenaraikan sebagai ‘XXX,'” kata Al Massri. “Pengeluar kami, Josh Safran, menyimpannya sangat, sangat peribadi. Dia menggunakan ketakutan dan kekeliruan yang kita miliki untuk kehilangan satu sama lain, dan dia mahu orang benar-benar merasakan kesakitan dan tragedi mempercayai seseorang dan kemudian mengetahui bahawa mereka mengkhianati anda-bahawa mereka adalah orang lain sepanjang masa. Dan saya fikir akhir musim ini akan menyakitkan hati kerana itu. “

Sebelum identiti penjahat itu (berpotensi) mendedahkan hari Ahad ini, lihat wawancara penuh kami dengan Al Massri di bawah.

Pertama, watak-watak anda bertentangan dengan polar pada pameran itu. Oleh itu, kita harus bertanya-siapa yang paling berkaitan dengan anda, Nimah atau Raina?
Wardrobe-wise, saya lebih melampau seperti Nimah. Tetapi saya lebih rapat dengan keperibadiannya. Saya dibesarkan di Lubnan dan tinggal di Perancis dan banyak negara di Eropah, dan sekarang A.S., dan saya melihat dunia melalui kepekaan wanita. Saya seorang isteri dan seorang ibu, sehingga membuatkan saya ingin membentuk dunia secara berbeza mengikut cara saya ingin melindungi keluarga saya. Apabila anda menjadi seorang ibu, cara anda mempercayai orang adalah berbeza. Ia tidak ada kaitan dengan budaya, bahasa, atau cara anda berpakaian. Ia mempunyai kaitan dengan jenis persekitaran yang anda tinggalkan. Maka itu menjadikan saya lebih daripada seorang Nimah. Tetapi Raina mempunyai belas kasihan. Dia watak pengampunan ini yang tidak mahu konflik. Dia tidak menghukum, dan dia tidak sopan seperti Nimah. Jadi kepribadian Raina adalah sesuatu yang saya sayangi, tetapi saya pasti pergi untuk maklumat langsung seperti Nimah. Mungkin saya campuran kedua-dua mereka.

Yasmine al Masri in Quantico - Embed 2016
Philippe Bosse / ABC

Gg

BERKAITAN: Jangan Tinggal 7 Acara TV Pertunjukan Musim Ini

Bermain dua pemain utama pada satu pertunjukan tidak mudah. Apakah cabaran terbesar yang telah anda hadapi setakat ini?
Menukar-baik secara emosi dan fizikal. Kami menghalang tembakan, jadi saya sentiasa benci antara Nimah dan Raina. Sungguh susah, kerana anda perlu menyesuaikan diri ke dalam ingatan anda dan mengambil tempat di mana anda berada dengan emosi anda untuk memadankan apa yang telah anda lakukan. Orang-orang kesinambungan menjerit apabila mereka bekerja dengan saya, kerana kadang-kadang saya berpaling arah yang berbeza atau mengambil objek dengan tangan yang bertentangan. Anda benar-benar sepadan dengan setiap pergerakan dan nada suara, jadi hidup saya adalah masalah kesinambungan berterusan.

Bagaimanakah ia berfungsi apabila anda membuat penggambaran di mana Nimah dan Raina bersama-sama di skrin?
Setiap episod mempunyai hari Nimah-Raina di mana tiada siapa yang ditetapkan kecuali saya, dan kami mempunyai pasukan kesan khas dan skrin hijau untuk mencipta kedua-dua watak secara teknikal. Saya mempunyai dua orang beregu untuk adegan aksi dan satu lagi untuk mengatakan baris. Jadi saya baca untuk Nimah manakala double saya Raina, dan kemudian kita beralih. Tetapi selalu ada garis di antara kita yang mereka boleh potong untuk meletakkan kedua gambar bersama-sama, dan saya tidak boleh masuk ke dalam ruang itu. Saya fikir perkara yang paling sukar untuk saya sekarang, sebenarnya, adalah untuk memastikan bahawa saya tidak menyentuh kakak saya. Saya terlupa barangan almari dengan masa, tetapi perkara yang saya terus berjuang adalah, bagaimanakah saya dapat mewujudkan hubungan ini dengan kakak kembar saya dan tidak menyentuhnya? Kita tidak boleh menyeberang, kerana ia tidak boleh berlaku secara teknikal. Itulah perkara yang sangat sukar, kerana anda menjadi robot-dan untuk membunuh robot dan membawa manusia keluar tidak mudah.

Selain masalah kembar, banyak Quanticoadegan secara fizikal sengit. Apa aksi paling sukar yang telah anda lakukan setakat ini?
Tarik-up! Apabila kami menembak juruterbang, mereka bertanya kepada saya jika saya boleh melakukan pull-up, dan saya tidak tahu apa yang sebenarnya. Saya fikir ia adalah sama seperti push-up, kerana saya menerjemahkan bahasa Inggeris dengan cara saya sendiri. Oleh itu pada hari kami menembak, saya tidak dapat mengangkat diri dari dua inci dari lantai. Saya boleh melompat dari bumbung bangunan, tetapi saya tidak boleh melakukan pull-up-mustahil. Walaupun dengan semua latihan peribadi yang saya lakukan, saya akhirnya harus berdiri di atas kotak untuk melakukannya. Kadang-kadang ia benar-benar adalah mengenai seni peka.

Yasmine al Masri - Embed 2016
Kyleen James / InStyle.com

BERKAITAN: 15 Momen Fesyen Terbaik dari Skandal Musim 5

Priyanka Chopra memainkan watak utama, Alex Parrish, di acara itu. Apa yang dia suka bekerjasama dengannya?
Dia seorang kawan yang hebat, dan dia suka menunjukkannya dengan tulus. Dia bekerja lebih daripada kita semua, dan tanggungjawab yang dia ada sangat besar-tetapi dia sentiasa mempunyai sikap yang hebat. Apabila ia hari jadi seseorang, dia yang mendapat kek itu. Setiap kali seseorang sakit, dia adalah yang pertama untuk menjaga mereka. Dia mempunyai beg yang seperti klinik bergerak-dan ketika saya baru-baru ini sakit belakang, dia mendapat Tiger Balsem untuk saya dan menggosok punggung saya. Dan apabila saya mempunyai bronkitis, dia memasak sup untuk saya dan kemudian dihantar ke rumah saya. Dia benar-benar penyayang, dan bekerja dengannya adalah merawat. Dia adalah suara seluruh pelakon, dan dia benar-benar berjuang untuk kita. Pelakonnya hebat-semua orang mempunyai rasa humor yang hebat. Sukar bagi AD untuk menutup kami kerana kami sentiasa menunaikan jenaka apabila kamera mula bergolek.

Apabila anda membaca skrip pada mulanya, adakah anda mengesyaki bahawa salah satu daripada watak-wataknya adalah pengganas?
Oh ya. Kami mempunyai kumpulan mesej teks, dan kami sentiasa menghantar jenaka bodoh antara satu sama lain. Sebagai contoh, semasa kami bercuti untuk Krismas dan Tahun Baru, Josh Hopkins menghantar gambar dari Montreal dengan salji di dalamnya untuk mengusik kami. Kami suka, kenapa awak kembali ke Kanada? Adakah anda di sana untuk menembak adegan anda mati kerana anda pengganas? Setiap minggu, giliran seseorang menjadi pengganas, dan kami membuat jenaka yang paling teruk pada mereka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 51

map