Re-Watch The Hills ’10 Moments Most Dramatic

Sepuluh tahun yang lalu pada bulan Jun lalu, The Hills dirakamkan di MTV dan membawakannya beberapa TV realiti yang penuh drama yang pernah dilihat oleh dunia. Malam ini, The Hills: Itulah Lalu, Ini Sekarang akan disiarkan pada jam 9 pagi. pada MTV, dan berjanji untuk kembali dengan drama-hanya kali ini, gadis Cali kegemaran kami, Lauren Conrad, akan dibersihkan tentang apa yang benar-benar suka membintangi persembahan.

Dalam menjangkakan semua rahsia di sebalik rahsia LC mungkin akan membocorkan kepada yang istimewa, kami telah memutuskan untuk meninjau semula beberapa momen yang paling tidak dapat dilupakan. Siapakah yang dapat melupakan masa itu Whitney jatuh di televisyen nasional, atau ketika LC menjerit di Heidi: “Kamu tahu apa yang kamu lakukan!”? Menonton semula adegan super dramatik ini menjadikannya sukar untuk mempercayai anggota pelakon terselamat. Kami, sebaliknya, bersyukur terdapat enam musim penuh dengan khabar angin, konfrontasi, dan air mata untuk menghidupkan semula dan lagi.

Musim 1, Episod 10: Pada musim ini, LC mempunyai keputusan besar untuk membuat: Adakah dia mengambil latihan musim panas di Paris atau tinggal di California dengan teman lelakinya, Jason? Akhirnya, cinta menang keluar hanya untuk hengkang pada musim depan, apabila kita belajar bahawa Jason dan Lauren telah putus. Vogue Remaja editor Lisa Love menjadikannya lebih menyakitkan apabila dia membawa Lauren untuk pertemuan pada musim gugur dan bertanya: “Lauren selalu akan dikenali sebagai gadis yang tidak pergi ke Paris. Adakah anda menyesal keputusan itu? “

Musim 2, Episod 7: Pada musim kedua, menjadi jelas bahawa Spencer serius memandu baji antara BFFs Lauren dan Heidi. Selepas dia menggalakkan Brody untuk bersambung dengan Jen, Lauren tidak menahan diri dengan Heidi-dan seperti itu, musim-musim gembira ini satu kenangan gadis-gadis yang bergerak ke apartmen mereka telah lama berlalu.

Musim 2, Episod 12: Impian fesyen-dan tumble-benar-benar berlaku pada musim dua. Lauren’s co-intern at Vogue Remaja, Whitney, dipilih untuk memakai pakaian Oscar Hilary Swank Selamat pagi Amerika, tetapi dia akhirnya menaiki tangga di televisyen secara langsung. Walaupun dia pulih dengan rahmat, tempat kejadian telah turun Bukit sejarah (kebanyakannya dalam bentuk GIF).

Musim 3, Episod 1: Musim ketiga dibuka dengan pertarungan epik antara Heidi dan Lauren, sekali lagi menyematkan mereka sebagai sebahagian daripada frenemies terbaik TV sepanjang masa. Dua duke itu keluar pada pesta ulang tahun Frankie ketika Lauren menghadapi Heidi tentang “khabar angin kecil yang sakit” yang melibatkan pita seks.

Musim 3, Episod 16: Oh, baik Bobby lama. Audrina terus-terusan, sekali lagi, teman lelaki yang terkenal tidak terkecuali untuk kekunci yang lama dan tidak teratur itu-pasti menyulut drama sepanjang persembahan. Salah satu langkah paling buruk ialah mencium bartender di hadapan mata Audrina.

Musim 4, Episod 5: Musim keempat adalah batu berbatu untuk persahabatan Lauren dan Audrina-jelas bahawa situasi rakan sekelas antara LC, Audrina, dan Lo hanya tidak berfungsi. Dalam adegan mascara yang terkenal, Audrina dan Lauren akhirnya menghadapi ketegangan dan memutuskan untuk menyelesaikan masalah.

Musim 4, Episod 19: Dua musim selepas fesyen permulaannya faux pas Selamat pagi Amerika, Whitney mempunyai pasti pulih. Dia membuat keputusan untuk mendapatkan serius tentang kerjayanya dan berpindah ke Big Apple, di mana dia mempunyai tugas dengan Diane von Furstenberg berbaris. Terima kasih kerana peminat Whit, itu tidak bermakna dia meninggalkan realiti TV … Masukkan: Bandar.

Musim 5, Episod 10: Speidi akhirnya berkahwin! Perkahwinan adalah titik perubahan besar dalam pameran itu: Spencer memanggil Lauren dan meminta dia datang, memberitahu dia ia akan mengubah kehidupan Heidi, dan Lauren sebenarnya muncul; begitu pula Kristin Cavallari, membuat pintu masuk yang tidak dijangka.

Musim 5, Episod 11: Boy, adakah Kristin mengalihkan perkara itu apabila dia menggantikan Lauren sebagai wanita terkemuka acara itu. Di pesta atas bumbung, dia mengetuai lurus untuk Justin Bobby, dan Stephanie memutuskan untuk melangkah. Kristin, sebagai tindak balas, melontar beberapa penghinaan liar (anda harus mengakui, “piranha” cukup kreatif).

Musim 6, Episod 1: Pada tahun 2010, Heidi dan Spencer nampaknya berada di seluruh tabloid, mungkin kerana banyak perubahan berlaku. Heidi menjalani 10 pembedahan plastik dalam satu hari; dalam pembuka musim, kita mendengar semua tentang mereka ketika dia pergi ke Colorado untuk melawat keluarga (yang sangat kecewa).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 + = 35

map