Rindu Queens Adakah Kembali! Lihat 15 Petikan Pilihan Tunjuk, dalam GIF

The Chanels kembali-dan mereka pasti akan membungkus beberapa pelawak yang pintar.

Dua musim Menjerit Queens perdana malam ini pada 9 p.m. ET pada Fox, dengan kakak Kappa meninggalkan Universiti Wallace-dan suaka mental di mana mereka kemudiannya diletakkan di belakang. Episod Malam ini mengambil beberapa tahun selepas kita terakhir melihat watak-watak, dan mereka telah berdagang dalam bulu pastel mereka untuk scrub hospital. Ia masih TBD bagaimana cara Chanels melarikan diri dalam menjalani hukuman hidup dalam wad psiko-tidak menyebutkan bagaimana mungkin pembunuh musim itu, Hester Ulrich (Lea Michele), masih berkeliaran bebas tetapi kami dipam untuk melihat beberapa daripada kami kembali watak kegemaran.

Chanel Oberlin (Emma Roberts) dan anak-anaknya (dimainkan oleh Abigail Breslin dan Billie Lourd) akan kembali, serta Zayday Williams (Keke Palmer) dan Dean Munsch (Jamie Lee Curtis) yang selalu tidak masuk akal. Selain itu, terdapat banyak wajah baru musim ini, termasuk watak-watak yang dimainkan oleh John Stamos dan Taylor Lautner.

Kita tidak boleh menunggu untuk menyaksikan dan melihat semua keganasan yang dihasilkan oleh Ryan Murphy dihidupkan pada malam ini, tetapi dalam masa yang sama, tatal ke bawah untuk menghidupkan semula 15 daripada garis pembunuh paling banyak dari musim satu dalam bentuk GIF, tentu saja.

1. Chanel Oberlin, bercuti kegemarannya:

2. Boone Clemens, atas rejimen hariannya yang kurang menarik:

3. Chanel Oberlin, beristirahat dengan barista selepas memesan minuman kopi ringkasnya, “trenta tidak berbuih, 5-shot, setengah kafe, tiada buih, labu rempah labu tanpa busa pada 210 darjah”:

4. Chanel # 2, atas kekejaman akhirat:

5. Chanel Oberlin, kuasa gadis zaman moden:

6. Chanel # 3, mengenai kekurangan emosinya:

7. Chanel Oberlin, membuat keputusan yang kuat untuk mendapatkan pizza:

8. Hester Ulrich, untuk meletakkan kesihatannya dan fesyen terbaik ke depan:

9. Chanel Oberlin, pada masa kanak-kanak yang luar biasa:

10. Tiffany DeSalle, aka “Pekak Taylor Swift,” meminta soalan-soalan yang menghantui sebagai pendekatan kematian yang akan berlaku:

11. Chanel Oberlin, pada sifat tragis sebenar seorang kakak yang ditikam di mata dengan stiletto:

12. Chanel # 5, memperincikan tabiat membeli-belah yang dipersoalkan:

13. Chanel Oberlin, mengenai tujuan wangiannya:

14. Dean Munsch, membuat satu lagi tuntutan keterlaluan tentang masa lalu beliau:

15. Chanel Oberlin, berdasarkan piawaian romantisnya yang ingin tahu:

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − = 31

map