Saluran Inner Katniss Everdeen anda dengan Pereka Kostum Kebakaran Penangkapan Trish Summerville Collection Net-a-Porter

Capitol Couture Collection
Murray Close, Courtesy (3)

Jennifer Davis

26 Nov 2013 @ 4:24 pagi

Walaupun kesan khas dalam The Hunger Games: Catching Fire benar-benar sesuatu yang perlu dilihat, itu bukan satu-satunya perayaan visual yang telah menarik perhatian kita sejak kebelakangan ini. Hot pada radar kami pada masa ini adalah pakaian yang dibina dengan teliti yang dicipta dan digayakan oleh pereka pakaian terkenal filem itu, Trish Summerville. Dikenali untuk membawa Lisbeth Salander ke dalam kehidupan Girl dengan Dragoon Tattoo, dan yang paling baru-baru ini Effie Trinket yang hebat, dia kini beralih perhatian kepada anda-Summerville telah mencipta koleksi 24-piece yang diilhami oleh karyanya dalam The Hunger Games: Catching Fire untuk peruncit dalam talian Net-a-Porter.

“Saya fikir apa yang bagus untuk pereka kostum memilih pelbagai jenis projek,” kata Summerville Terbakar dan akhirnya koleksi untuk Net-a-Porter. “Kami mendapat cabaran untuk mewujudkan dunia ini dan memberi petunjuk kepada watak-watak supaya mereka dapat mengembangkan watak-watak ini, jadi saya suka melakukan kedua-dua saya suka melakukan segala-galanya dan sentiasa mengubah semuanya kerana ia mencabar saya.” Jadi, jika anda mahu menyalurkan Katniss Everdeen dalaman anda, kini anda boleh! Bermula dari harga dari $ 75 hingga $ 995, koleksi itu dipenuhi dengan barang-barang kulit mewah, kitshy t-shirt, dan barang kemas yang diilhamkan oleh Mockingjay yang akan membawa anda ke Panem. Beli koleksi sekarang di net-a-porter.com.

LEBIH:
• 5 Permainan kelaparan Kelihatan Cuba dalam Kehidupan Nyata
• 3 Cara Jennifer Lawrence adalah seperti Katniss Everdeen
• Diilhamkan oleh Katniss: Braids kegemaran kami

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − 67 =

map