Selamat Datang Kembali Rabu: Rachael Leigh Cook Kembali!

Di akhir 90-an dan awal mula, Rachael Leigh Cook adalah seorang ratu remaja yang memerintah. Dari gambarannya yang mengasyikkan seorang pelajar sekolah yang tidak popular bertentangan dengan Freddie Prinze Jr. pada tahun 1999 Dia All That untuk gilirannya sebagai sensasi pop dalam adaptasi layar besar pada tahun 2001 Josie dan Pussycats, Masak dengan cepat menjadi ruji Hollywood muda-dan kami tidak dapat mencukupi.

Selama bertahun-tahun, Cook terus mendarat, jika aliran rendah, aliran projek, yang paling penting dibintangkan dalam rancangan TV seperti Persepsi dan Psych. Dan pada hujung minggu ini, ibu berusia 37 tahun itu memainkan peranannya yang lalu sebagai pembuat wain yang memenangi anugerah di Hallmark Channel’s Musim panas di Vineyard, sekuel untuk tahun lepas Autumn di Vineyard.

“Filem ini memetik watak saya, Frankie, dan rakan perniagaannya yang baru-baru ini menggunakan ladang anggur mereka bersama-sama dan bersedia untuk melakukan vintage pertama mereka,” kata Cook. InStyle filem itu, yang perdana pada 12 Ogos. “Tetapi ketika mereka belajar dengan sangat cepat, percampuran perniagaan dan percintaan mempunyai perangkapnya. Mereka cuba menavigasi yang terbaik yang mereka dapat ketika mengetahui bahawa wain mereka-yang perniagaan mereka akan bergantung kepada-tidak cukup siap. “Semasa Cook mungkin memainkan pembuat kamera pro, dia tidak akan memulakan pembotolan vintaj sendiri tidak lama lagi. “Saya tidak mempunyai ibu jari hijau,” katanya. “Saya fikir saya akan menjadi penguji rasa tuan atau sommelier yang benar-benar baik. Saya suka wain. Dalam filem itu, kami membuat warna merah-tetapi saya lebih suka putih, seperti sauvignon blanc. Saya memanggilnya ‘jus cougar.’ “Tinjau ke bawah untuk temuduga penuh kami dengan Cook.

tk
Bettina Strauss

Anda mempunyai bahagian yang saksama daripada romantis skrin yang tidak dapat dilupakan, termasuk yang di tengah-tengah filem ini. Apa komedi romantis kegemaran anda sepanjang masa?

Katakan apa-apa. Saya suka filem itu. Ia hanya begitu romantis dan lucu, dan ia mempunyai cukup manusia di dalamnya untuk menjadi sama sekali relatable pada masa yang sama. Dan saya suka John Cusack. Dia adalah harta kebangsaan.

Sudah tentu, Dia All That adalah satu lagi rom-com klasik. Adakah anda fikir filem itu masih ada hari ini??

Nah, saya membesar menonton filem John Hughes-saya 37-tetapi jika orang merasa seperti yang saya lakukan mengenai filem John Hughes, tentang Dia All That, Saya teruja dengan stoking saya. Filem itu akan sentiasa mempunyai tempat yang sayang, sayang di hati saya kerana saya mula bekerja ketika saya berusia 15 tahun. Jadi, orang-orang dalam filem mungkin tidak tahu ini, tetapi saya rasa mereka adalah orang-orang yang saya pergi ke sekolah menengah. Saya perlu menyusun [filem] itu ke dalam hidup saya sendiri, seolah-olah ia adalah realiti.

Pakaian merah yang anda pakai untuk pemandangan prom adalah ikonik. Adakah anda dapat menyimpannya?

Saya tidak! Saya masih ingat bahawa ia telah dibina di sebuah kedai di Melrose. Kami pergi ke kedai, dan saya mencuba kira-kira tiga gaun merah, dan ia seperti, “Saya suka bahagian atas tetapi yang paling bawah,” dan akhirnya pereka kostum kami, Denise Wingate, berkata, “Adakah anda lelaki mempunyai seseorang yang boleh membina ini? Kami mahu bahagian atas seperti ini dan skirt seperti itu. “Mereka berkata,” Ya, tidak ada masalah. “Jadi, anda sebenarnya tidak boleh membeli pakaian itu.

Apa yang anda fikir Laney akan sampai hari ini?

Laney mungkin akan melakukan banyak perkara yang saya lakukan, yang merupakan kickin ‘sekitar dalam banyak tumit block selesa dan 70-an denim tinggi. Saya fikir di mana dia boleh mendarat-tetapi dia akan berada di sana secara tidak sengaja.

Begitu banyak trend ’90an telah kembali dalam gaya. Adakah terdapat apa-apa yang anda amat teruja?

Melihat logo Calvin Klein pada anak-anak lagi semacam membuat saya tersenyum. Saya ingat dengan baik! Tetapi penjaja, saya tidak dapat mengendalikannya. Itulah jenis kepalanya kerana saya mengingati ungkapan itu, “Jika anda melakukan sesuatu kali pertama dalam fesyen, anda tidak dibenarkan melakukannya buat kali kedua.” Dan tidak bahawa ia menjagaku pada waktu malam bahawa saya tidak boleh memakai choker, tetapi lelaki, Adakah saya pernah memakai choker. Dan kini agak pelik untuk mengetahui bahawa saya telah menyeberang ke sisi lain dan tidak perlu. Tetapi itu pasti sesuatu yang menyerang saya sebagai ganjil untuk mempunyai kebangkitan semula pada masa ini. Saya juga telah melihat banyak pakaian lagi, dan saya fikir ketidakselesaan pengarang menyiapkan kami untuk pakaian. Tetapi saya tidak akan pergi ke sana sama ada.

Rachael Leigh Cook 1
Dia All That / Facebook

Bagaimana perasaan anda tentang kebangkitan lapisan hitam Steve Madden yang licin??

Tuhan memberkati anda, Steve Madden. Steve Madden tidak pergi ke mana-mana sahaja. Ya, saya benar-benar mengingati orang raksasa, sejenis tumit platform anak patung bayi. Saya pasti mempunyai mereka, tetapi saya tidak mempunyai mereka sekarang. Sekali lagi, tidak pasti saya dibenarkan berbuat demikian. Tetapi saya suka melihat detik-detik ini kembali, ia membuatkan saya tertanya-tanya apa yang akan berlaku.

Bercakap tentang saat-saat yang datang kembali, ada lelaran baru Josie dan Pussycats Riverdale. Adakah anda masih mempunyai apa-apa pakaian anda dari filem itu?

Mereka bersifat integral dengan Riverdale dunia! Saya pasti meletakkan kostum atau dua dalam kotak dengan sekumpulan telinga kucing dan alat filem. Saya memberitahu diri saya bahawa jika saya mempunyai seorang anak perempuan-yang saya miliki sekarang-bahawa mungkin dia akan mendapat keseronokan daripada mencuba semuanya pada suatu hari nanti. Kotak itu berada dalam simpanan yang mendalam dan anak perempuan saya adalah 3, hampir 4, jadi saya fikir saya pasti akan memecahnya dalam beberapa tahun. Saya cuma berharap dia tahu itu saya ketika dia menonton filem itu!

Rachael Leigh Cook 4
Alamy

Apa kostum kegemaran anda yang pernah anda pakai pada projek?

Mungkin hanya kira-kira apa-apa dari Josie dan Pussycats. Segala-galanya dibuat oleh Leesa Evans, pereka yang sangat genius. Dia berjaya menjadikannya rock ‘n’ roll dengan cara yang saya fikir akan tetap seperti hari ini sejuk-atau mungkin mereka akan menjadi sangat relevan sekarang, kerana mereka begitu dekat dengan ’90-an ketika filem itu dibuat . Jika sesiapa mahu melalui unit penyimpanan saya, saya boleh membantu anda.

Apa yang paling penting yang pernah anda simpan dari satu set?

Cermin mata Persol ini yang Sylvester Stallone memberi saya ketika kami melakukan filem itu Dapatkan Carter, yang merupakan pembuatan semula asal Michael Caine. Kami satu atau dua hari dari bungkus, dan saya tahu bahawa Sly mencintai Formula Satu dan ini dan itu, jadi saya mendapat dia buku jadual kopi Formula Satu yang sejuk. Dia membukanya dan dia pergi, “Aw, ini bagus, ini bagus, saya mendapat anda … di sini anda pergi!” Dan dia hanya memberikan saya cermin mata hitamnya, yang dia berlaku di atas baju beliau. Saya suka, “Terima kasih?” Tetapi saya suka bahawa dia mahu melakukan itu. Mereka adalah kacamata sejuk, dan saya masih mempunyai mereka.

Satu lagi rakan bintang lepas anda, Freddie Prinze Jr., keluar dengan buku masakan tahun lepas. Adakah anda akan menulis satu daripada anda sendiri? Pilihan tajuk akan menjadi tanpa batas, memandangkan nama terakhir anda adalah Cook.

Um, tanpa batas! Bagaimana dia melakukannya sebelum saya? Oh yeah, kerana dia seorang tukang masak yang hebat, dan saya selalu mengatakan bahawa nama saya harus Rachael Leigh Burn kerana saya tidak boleh memasak apa-apa sama sekali. Ibu saya sebenarnya seorang pengajar memasak ketika saya masih muda, dan saya fikir kita semacam ini mempunyai pemberontakan semula jadi untuk tidak mengejar set kemahiran orang tua kita. Saya tidak pernah belajar memasak apa-apa. Saya sangat bangga dengan Freddie. Semangat yang dia boleh bercakap tentang makanan amat mengagumkan dan memberi inspirasi, dan saya lapar hanya memikirkannya.

Siapakah bintang bersama yang anda ingin bekerjasama sekali lagi?

Alamak. Saya telah lama bermain-saya tidak tahu jika saya boleh memilih satu orang. Tetapi saya suka bekerja dengan Eric McCormack Persepsi, persembahan yang kita lakukan yang dibungkus pada tahun 2015. Dia hanya bakat perkadaran yang hampir tidak dapat ditandingi dari segi apa yang boleh dilakukannya. Julatnya tidak terbatas. Dia luar biasa. Tetapi dia juga sahabat baik, sehingga tidak menyakitkan.

tk
Bettina Strauss

Anda telah menjadi tumpuan lebih dari dua dekad sekarang, namun anda masih melihat yang sama. Apa rahsia kecantikan awak?

Sekarang saya menggunakan sabun yang saya suka dipanggil Cor. Ia mempunyai beberapa perak di dalamnya. Adakah itu buruk? Saya tidak tahu-jangan makannya. Tetapi saya fikir ia mencipta kecerahan pada kulit saya yang saya benar-benar dapat melihat. Dan juga saya suka serum ini bahawa suami saya dibawa balik dari New Zealand dipanggil Satu Kebenaran 818. Saya sangat mengesyorkannya. Tetapi dari segi rahsia, saya tidak mempunyai rahsia! Saya hanya livin ‘pada doa di sini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − 7 =

map