Siri Terbaik Terbaru Castflix yang Mudah Adalah Luar Biasa-Stream Ia Hari Ini

Baru Neflix Show: Easy - LEAD
Patrick Wymore / Netflix

Tessa Trudeau

Sep 22, 2016 @ 4:15 petang

Kami mempunyai dua perkataan untuk anda: Orlando Bloom. Hottie melancarkan pedang dan memanah anak kegemaran kami dari francais filem The Lord of the Rings dan lanun dari Caribbean sedang bergerak ke televisyen dengan siri baru Netflix Mudah. Premiering hari ini, 22 September, siri drama ini menampilkan satu persembahan hebat yang hebat dan Bloom bukanlah satu-satunya bintang yang anda kenali.

Dari pengarah filem ciri Joe Swanberg, Mudah adalah siri antologi yang terdiri daripada lapan episod, dengan masing-masing memberi tumpuan kepada alur cerita yang berbeza dengan watak yang berlainan. Tema-tema dan topik-topik persembahan akan berputar di sekeliling suasana romantik, hubungan, dan situasi sehari-hari yang boleh kita semua berkaitan. Banyak buzz Mudah telah mendapat mempunyai kaitan dengan persamaan yang ditariknya Seks dan Kota, walaupun ia lebih realistik mengambil siri yang dikasihi.

Sebahagian daripada Mudahbintang-bintang yang dikenali dari filem-filem utama dan lain-lain yang kita kenali dari televisyen. Setiap orang membawa sesuatu yang berbeza dan unik kepada persembahan, dan kami berminat untuk mengetahui siapa yang akan membintangi siapa dalam setiap episod. Dalam temu bual dengan Hiburan Mingguan, Swanberg mendedahkan bahawa beberapa episod “lebih lucu daripada yang lain, dan semua pelakon mempunyai kaedah bertindak yang berlainan.” Kita tidak boleh menunggu untuk melihat setiap pelakon ini dalam siri ini.

Lihat treler di sini dan selesaikan ke sofa anda-ini adalah persembahan yang anda ingin puas menonton ASAP. Baca di bawah untuk melihat bintang-bintang!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − 41 =

map