Tess Holliday mengenai Bagaimana Meningkatkan Anak-Anak Feminis-Dan Itu Lengan Pic Dengan Chrissy Teigen

Tess Holliday bukan orang asing untuk bercakap fikirannya. Sama ada dia membuat kenyataan politik dengan pilihan pakaiannya atau bertepuk tangan kembali pada penipu badan di media sosial, model bersaiz plus adalah buku terbuka-jadi ia hanya sesuai bahawa dia meletakkan pen ke kertas dan menulis satu sebenarnya buku tentang perjalanannya. Memoir terang Holliday, Seni Tidak Jadi Halus untuk Menjadi Seorang Wanita Lemak: Mencintai Kulit Anda Di Dalam, datang bulan depan, memberikan rekaan inspirasi jalannya sendiri kepada penerimaan badan. 

Dalam fesyen tandatangannya, buku ini mengekalkan getaran positif. Apabila dia berhenti InStyleHQ di New York City minggu lalu, kami bertanya kepadanya apa yang peminat dapat menantikan dalam penampilan sulungnya. Jawapannya? “Mudah-mudahan, humor,” katanya. “Dan beberapa inspirasi mengenai fakta bahawa apa-apa yang mungkin dan anda boleh lakukan, pada dasarnya, mustahil. Saya hanya berharap untuk memberi inspirasi kepada orang untuk melakukan perkara mereka sendiri dan untuk merangkul apa yang membuat mereka unik dan diri mereka sendiri. ” 

tk
Kesopanan

Tatal ke bawah untuk perbualan penuh kami dengan Holliday. Anda akan mengetahui bagaimana dia membesarkan anak-anaknya sebagai feminis, yang menduduki senarai ikon gayanya, dan apa yang dia terikat dengan Chrissy Teigen.

VIDEO: Saiz Malam Plus-Plus Diilhamkan oleh Ashley Graham

Anda seorang peniaga utama positif dalam semua kerja yang anda lakukan. Bagaimana proses menulis buku ini berbeza daripada apa yang telah anda lakukan sebelum ini? 

Nah, ia dibotolkan di satu tempat untuk semua orang melihat dan membaca dan, diharapkan, akan diilhamkan oleh. Saya sentiasa berfikir bahawa saya meletakkan semua kandungan ini di media sosial dan anda tahu, anda mendapat sekilas kecil dalam hidup saya dan mungkin perkara-perkara yang saya lalui, tetapi ia benar-benar hebat untuk benar-benar mempunyai sumber untuk mengatakan seperti , ‘Inilah kisah saya; inilah caranya saya di sini. ‘Mudah-mudahan orang membacanya dan berkata, “Ya, saya boleh berbuat demikian.” Dalam buku ini, saya mempunyai semacam panduan Tess Holliday untuk kehidupan atau sedikit nasihat saya sepanjang perjalanan. Jadi, mereka hanya mengambil sedikit sahaja bahawa orang mungkin boleh melekat di dinding mereka atau mengingatkan diri apabila mereka mengalami hari yang buruk. 

Apakah bahagian yang paling sukar dalam proses penulisan?

Ia adalah tekanan yang sangat untuk memastikan bahawa saya mengatakan apa yang saya ingin katakan, bahawa saya memberi inspirasi kepada orang lain, dan saya mendapat segala-galanya yang saya mahu katakan. Saya berasa seperti saya tidak melakukan pekerjaan yang terbaik, tetapi saya perlu mengingatkan diri saya bahawa saya boleh melakukannya semula. Selalu ada buku atau bahagian kedua.

Anda telah berkata pada masa lalu bahawa anda membesarkan anak-anak anda untuk menjadi feminis kecil. Bagaimana anda melakukan usaha untuk melakukannya?

Saya membincangkannya di dalam buku-mengapa saya merasa sangat penting untuk membesarkan anak-anak anda menjadi feminis. Dan jika anda tidak menggunakan istilah itu, maka pastikan mereka menyedari apa yang sedang berlaku di dunia dan memastikan mereka memperlakukan orang lain dengan hormat-sama ada orang-orang dari jenis kelamin, kaum, minoriti, sosial latar belakang. Ia sangat penting hanya untuk menjadi orang yang baik. Dan itulah jenis teras feminisme: menjaga orang lain, lakukan bahagian anda untuk menjadikan dunia menjadi tempat yang lebih baik daripada cara anda menemuinya. Oleh itu saya selalu mencuba dan memberitahu terutamanya saya berusia 11 tahun bahawa dia harus merawat orang lain dengan kebaikan. Dia harus bersabar dengan orang lain, dan ia tidak selalu mudah. Dan kemudian saya berumur 1 tahun tidak terlalu peduli, tetapi apabila dia sudah cukup lama, saya akan melakukan perkara yang sama. Lihat, ia mungkin tidak semua melekat, tapi mudah-mudahan sebahagian daripadanya akan.

Bersyukur secara berterusan untuk keluarga kecil saya ������������ @ nickhollidayco & saya dengan bangga menaikkan lelaki yang akan menghormati semua orang tanpa mengira saiz, jantina, bangsa, orientasi seksual, kebolehan fizikal & mental. Mereka akan memahami bahawa kasih sayang adalah cinta, badan mereka berkaitan dengan apa yang mereka pilih & ya, mereka feminis kecil. Mari kita hadapi, kita memerlukan lebih banyak orang di dunia untuk memberi satu saling bercakap. #momofboys #effyourbeautystandards

Satu jawatan yang dikongsi oleh Plus ModelWifeetikMomalahanFeminist�� (@tessholliday) pada

Anda inspirasi untuk ramai orang. Siapa yang sebahagian daripada model peranan anda sendiri?

Saya mempunyai begitu banyak. Saya selalu bergurau bahawa Miss Piggy kegemaran saya, tetapi dia sebenarnya. Dan itulah sebabnya saya mempunyai dia [tato] di lengan saya. Miss Piggy adalah seperti gadis pertama yang glamor, plus saiz yang saya lihat, dan dia sedang mengejar seorang lelaki dengan mutiara dan pakaian sutera. Tiada siapa yang boleh marah pada itu. Saya benar-benar terinspirasi olehnya … Saya fikir semua [ikon fesyen saya] adalah fiksyen, seperti Cik Frizzle dari The Bas Sekolah Magic. Saya suka pakaian penyelaras dan saya rasa seperti beberapa fesyen saya datang dari sana. Bagi yang saya terinspirasi sekarang, saya suka Rihanna. Saya suka banyak perkara yang dia lakukan. Saya juga mendapat inspirasi daripada bertemu dengan pengikut saya semasa melancong. Begitu ramai orang mempunyai cerita yang menarik, dan saya sentiasa mencuba dan mengambil sesuatu dari semua itu. 

Apa item fesyen yang apabila anda meletakkannya, ia memberikan anda peningkatan keyakinan segera?

Kerana saya rasa gincu merah-dan saya katakan ini dalam buku saya-boleh mengubah dunia. Atau sekurang-kurangnya mengubah minda anda dengan mudah mengubah dunia. 

Siapa yang menjadi jenama atau pereka kegemaran anda sekarang?

Nah, untuk saiz tambahan tidak ada terlalu banyak pilihan sejauh high-end, tetapi saya suka City Chic. Saya suka Eloquii. ASOS mempunyai julat yang hebat. Setakat akhir-akhir ini, saya rasa Gucci secara harfiah tidak salah. Saya suka Alexander McQueen dan Vivienne Westwood. Jadi saya cenderung menyukai jenama edgier dan barangan yang menyeronokkan. Saya juga suka semua dompet rotan Kate Spade-mereka adalah kegemaran saya. Saya suka bersenang-senang dengan fesyen.

Ini ialah 32 Batalkan pakaian oleh @eloquii ditembak di @therossihotel #glowup #effyourbeautystandards

Satu jawatan yang dikongsi oleh Plus ModelWifeetikMomalahanFeminist�� (@tessholliday) pada

Anda baru-baru ini bersuara dengan Chrissy Teigen di Beautycon. Apa yang seperti itu? 

Itu sebenarnya cerita yang sangat lucu. Jadi Chrissy Teigen mengikut saya-saya tidak tahu jika anda masih ingat, tetapi selepas dia mempunyai Luna, banyak orang datang untuknya kerana dia sedang menyusu dan anda boleh melihat stretch mark dan barangan seperti itu. Dia melepaskan diri ke arah mereka dan marah, seperti, jelas. Saya akan mempunyai Bowie, anak saya yang kedua, dan menjadi ibu yang kedua, saya tahu seperti apa. Jadi saya mengkritiknya untuk mempertahankannya. Kemudian saya mendapat pemberitahuan bahawa dia mula mengikuti saya. Saya cuba untuk bertenang, kerana kita semua tahu bahawa Chrissy Teigen hebat. Saya tidak pernah bertemu dengannya-kami telah berinteraksi di Twitter sebelum-dan kami berada di belakang pentas Beautycon. Saya akan pergi ke panel dengan Kelly Rowland dan Simone Biles dan Skai Jackson. Dia berada di atas pentas melakukan panel, dan saya merasakan tangan di belakang saya. Saya melihat, dan John Legend berjalan dengan. Jadi saya suka, “Baiklah, teruskan berehat. Anda boleh melakukannya. “Saya melihat Chrissy keluar dari panggung. Saya melihat suami saya dan saya seperti, “Bersenang-senang.” Dan kemudian saya mendengar seseorang menjerit dan berkata, “Kamu!” Saya berpaling, dan itu Chrissy Teigen. Dia berlari ke arah saya dan dia memberiku pelukan besar Saya hampir mati, kami berdua telah melepaskan lengan baju, jadi sebab itu gambar itu berlaku, saya suka, “Baiklah, pertama sekali, sangat gembira kami berjumpa, kami berdua mempunyai lengan yang sama.” gambar bodoh dan bercakap sedikit … Ini adalah momen.

@chrissyteigen & saya hanya melakukan perkara model. Anda tidak akan mendapatkannya #beautyconla #effyourbeautystandards

Satu jawatan yang dikongsi oleh Plus ModelWifeetikMomalahanFeminist�� (@tessholliday) pada

Wawancara ini telah diedit dan dipelbagaikan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − 54 =

map