3 Yoga Yoga Hilaria Baldwin Memelihara Penyakit Pagi di Teluk

Untuk semua perbincangan tentang mempunyai “cahaya,” yang mengandung tidak semestinya semua itu retak. Exhibit A: sakit pagi (atau sakit sore, atau sakit malam, atau kesakitan sepanjang hari …).

Sudah tentu, ada perkara mudah yang boleh anda lakukan untuk meredakan loya akibat kehamilan, seperti menjauhkan diri dari makanan berlemak dan minum teh halia, tetapi anda juga boleh mencuba tiga latihan yoga yoga mudah dan ibu hamil tiga Hilaria Baldwin disatukan untuk InStyleYoga baru untuk 2 siri video, semuanya bertujuan membantu ibu hamil memerangi penyakit kehamilan biasa. Sebenarnya, latihan-latihan ini, yang ditunjukkan dalam video di atas, sangat mudah, semua yang anda perlukan adalah tikar yoga dan bantal untuk melakukannya.

“Salah satu masalah yang paling biasa apabila kita mual adalah kita berhenti bernafas dan kita mempunyai terlalu banyak ketegangan,” kata pemain berusia 32 tahun itu, yang menjangkakan anak ketiganya jatuh ini dengan suami Alec Baldwin. Dan langkah-langkah ini direka untuk membantu anda melonggarkan, menegaskan tekanan, dan mengembalikan baki anda. Melalui semua itu, Baldwin mengingatkan anda bahawa mual adalah “sementara dan ia akan berlalu, saya berjanji.” (Kita juga.)

BERKAITAN: Lihat Semua Yoga Hilaria untuk 2 Video Di Sini

Sedia untuk mendapatkan namaste anda, mama? Tonton video di atas, dan untuk lebih lanjut dari Yoga Baldwin untuk siri 2, lawati instyle.com/hilaria, dan ikuti dia di Instagram untuk latihan dan tips tambahan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − 28 =

map