8 Perkara yang Anda Tidak Tahu Mengenai Tracee Ellis Ross

Dalam banyak cara, Tracee Ellis Ross adalah buku terbuka. Dia seorang feminis yang lantang, pemikir yang mendalam, dan, anak perempuan legenda hidup. Tetapi semasa wawancara dengan kami Black-ish pelakon untuk lajur #innerstyle bulan ini, kami belajar beberapa perkara (lapan, sebenarnya) yang tidak ada kekurangan wahyu tentang bintang berusia 43 tahun.

Sebagai permulaan, “Ellis” bukan nama sebenarnya. “Nama tengah sebenar saya, pada sijil kelahiran saya, adalah Tracee Joy,” katanya dalam video di atas. “Ibu saya berkata saya dibenarkan untuk membiarkannya pergi profesional kerana saya telah memasukkannya.”

Seperti yang lucu seperti dia, kami juga belajar beberapa perkara yang serius mengenainya, sama seperti satu perkara yang dia berharap dia tahu membesar. “[Saya harap saya tahu] bahawa saya sudah cukup, saya mempunyai seorang ibu yang memberitahu saya, jadi saya tidak tahu di mana mesej itu hilang,” katanya kepada pengasas bersama Emily Greener dalam majalah August InStyle (kini boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital). “Saya biasa berfikir, ada cara yang betul untuk melihat, ada orang yang betul untuk menjadi-dan kemudian saya terjebak.”

BERKAITAN: Tracee Ellis Ross Mahu Anda Tahu Diri Anda Seperti Anda Tahu Telefon Anda

Jadi, bagaimanakah dia mendapat “tidak tersentuh”? Dengan menerimanya. “Penerimaan tidak bermakna anda menyukainya, ini bermakna anda bersetuju bahawa ini adalah apa,” katanya. “Sebaik sahaja anda mempunyai itu, anda boleh melangkah ke hadapan.”

Untuk lebih banyak lagi dari Ross – termasuk apa yang berjalan di fikirannya ketika dia berada di permaidani merah-menonton video di atas, dan membaca wawancara penuh Greener dengan pelakon di sini. Selain itu, layari iamthatgirl.com untuk mengetahui lebih lanjut tentang organisasi bukan keuntungan dan misinya untuk memperbaiki cara wanita merawat diri mereka, dan satu sama lain.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map