Alexa Chung dan Spider-Man Adakah Pencinta Star-Cross dalam Kempen AG Baru

Siapa tahu wira-wira dan denim adalah perlawanan yang dibuat di syurga sinematik? Kedua-duanya datang bersama-sama dalam sebuah filem pendek yang ceria dan menghiburkan yang dikeluarkan hari ini untuk kempen AG Jeans’s Fall 2017. Filem empat minit itu menjadikan Alexa Chung, model dan renungan untuk jenama itu sejak tahun 2015, kerana dia membawa kita melalui jalan-jalan di Hollywood dalam pengembaraan yang penuh dengan humor, nostalgia, romantis yang pantas dan pakaian-tentu saja.

Yang ringkas merangkumi estetik koleksi jatuh AG, tepat bernama ’90s Young Hollywood dan digambarkan oleh jenama yang berpangkalan di California sebagai, “meletakkan kembali, tidak berdosa, [dengan] hanya jumlah yang betul penentangan.” Chung memakai beberapa keping covetable baris di sepanjang filem, dari pakaian indigo dan jaket fringed ke tandatangan mereka jeans dan tee yang sempurna. Kedua-duanya adalah cheeky dan hilariously menyeronokkan untuk menonton seperti yang kita lihat Chung menikmati dalam percintaan spontan dengan watak Spider-Man yang ditemui di tengah-tengah kepribadian di Hollywood Boulevard.

BERKAITAN: Tips Alexa Chung Hatinya untuk Gaya Ikon Annie Hall

“Walaupun sebahagian daripada matlamatnya adalah untuk mencipta kandungan yang bercakap kepada konsep bermusim, matlamat sebenar adalah untuk akhirnya membuat perbualan,” kata Jonathan Crocker, Pengarah Kreatif video itu. Kami fikir cerita itu hanya dilakukan dengan banyak karisma dan denim yang hebat untuk diboot.

Tonton video penuh di atas dan dedahkan koleksi AG di agjeans.com.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 3 =

map