Bagaimana Melakukan Pelembab berbulu dalam 5 Langkah Mudah

Anda mungkin telah diberitahu betapa pentingnya bentuk alis anda apabila ia membingkaikan wajah anda. Sekiranya mengekalkan bentuk yang ideal, anda akan berjalan ke pakar khinzir terdekat anda sekali sebulan, anda boleh membatalkan pelantikan reoccurring anda untuk alternatif penjagaan yang mudah: alis berbulu. 

Daripada memberi tumpuan kepada gerbang yang sempurna, alis berbulu berfungsi dengan bentuk dan kepenuhan semasa anda supaya kening anda kelihatan seperti anda sendiri-lebih baik lagi. Kaedah ini tidak melibatkan pinset, jadi jika anda takut terlalu memetik, ini adalah gaya untuk anda. 

BERKAITAN: Pensil Alis Terbaik untuk Setiap Bajet 

Untuk mengetahui dengan tepat bagaimana untuk mencapai rupa, kami berpaling kepada artis solek selebriti Ana Marie Rizzieri. Walaupun anda boleh meletakkan penjepit kening, anda perlu pensil alis krim seperti Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ($ 21; sephora.com), gel alis jelas seperti Gel Brow Sephora ($ 12; sephora.com), dan alis spoolie seperti Sigma Beauty’s E80 Kening & Lash Brush ($ 15; bloomingdales.com). 

Gunakan pensel dalam gerakan belakang untuk mengisi apa-apa bintik-bintik yang jarang, kemudian kriya berus menggunakan hujung yang lain. Selesai dengan menetapkan bentuk dengan gel aloi jelas. Ia tidak menjadi lebih mudah, betul? 

Terangkan pada video di atas untuk semua petua Rizzieri tentang cara membuat alis berbulu, menyikat.  

 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − = 74

map