Berapa Banyak Grammys Adakah Kanye West Memiliki?

Mana-mana peminat Kanye West yang setia tahu berapa banyak Grammys rapper itu kerana dia memanggilnya dalam salah satu lagunya.

In Kehidupan Pablo“Sorotan”, katanya:

21 Grammys, keluarga superstar

Kami Jacksons baru, saya semua tentang tindakan itu

Tetapi sekiranya anda tidak menghabiskan berjam-jam dan jam untuk membedah setiap lirik Kanye, kami berada di sini untuk membantu. Pemuzik yang memenangi anugerah dan bapa tiga telah menjaringkan 68 jumlah pencalonan Grammy. Itu lebih daripada mana-mana artis bahkan boleh bermimpi. Jadi berapa ramai yang dia menang? 21, yang bermaksud bahawa sehingga Januari 2018, dia terikat dengan mogul yang lain: Jay-Z.

Dia menerima Grammy pertamanya pada tahun 2004 untuk album Best Rap for The Dropout College, bersama Rap Song Terbaik untuk “Jesus Walks” dan Lagu R & B Terbaik untuk “Anda Tidak Tahu Nama Saya.” Dia mempunyai banyak pengangguran kerana banyak kerjasama dengan artis seperti Drake dan Alicia Keys.

BERKAITAN: Berapa Banyak Grammys Adakah Artis Kegemaran Anda Memiliki?

Baru-baru ini, West telah dicalonkan untuk lapan Grammys pada penghargaan 2016, selepas kejayaannya Kehidupan Pablo album dan lagu-lagu seperti “Terkenal” dan “Ultralight Beam.” Sudah beberapa lama sejak Kanye telah menurunkan beberapa muzik solo, tetapi ada yang memberitahu kita bahawa keheningannya mengatakan sesuatu akan datang, ASAP.

Tangkap Anugerah Grammy tahunan ke-60 pada hari Ahad, 28 Jan di 7:30 pagi. ET pada CBS.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 3 =

map