Cara Dapatkan Kaki Seperti Sofía Vergara

Banyak selebriti dan peminat kecergasan adalah peminat Megaformer, pelatih rintangan berasaskan musim bunga yang memanjat mayat ramai tokoh terbaik Hollywood. Ternyata Sofía Vergara bergantung pada mesin untuk latihan biasa, jadi saya berpaling kepada pendirinya Sebastian Lagree untuk mendapatkan sudu bergerak yang dapat kita lakukan di rumah (walaupun Anda tidak memiliki Megaformer sendiri) untuk mendapatkan kaki seperti miliknya.

Dalam video di atas, Lagree membawa saya melalui langkah yang sama dengan yang Vergara lakukan pada Megaformer untuk menenangkan gamsnya (ia bermula dengan lunge asas-tetapi itu apa-apa tetapi asas, percayalah.)

BERKAITAN: Cara Dapatkan Badan Seperti Blake Lively 

Lakukan langkah ini selama 60 saat, beberapa kali seminggu untuk mencapai hasil terbaik (dan akhirnya menguatkan dan nada badan, bukannya kaedah tandatangan itu-Lagree). “Kami memaksimumkan keamatan otot, tetapi kami meminimumkan kesan pada sendi,” kata Lagree. Bunyi baik kepada kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map