Cara Dapatkan Tubuh Seperti Sofía Vergara

Banyak peminat dan peminat kecergasan adalah peminat Megaformer, pelatih rintangan berasaskan musim bunga yang memanjat mayat ramai tokoh terbaik Hollywood, dan sejak itu saya belajar mengapa selepas mencuba untuk diri saya (tidak ada jenaka, ia adalah satu daripada latihan yang paling sukar saya ‘sudah pernah dilakukan. Tempoh). Jadi saya berpaling kepada pencipta mesin terkenal, Sebastian Lagree, untuk mendapatkan sudu bergerak yang boleh kita lakukan di rumah yang meniru hasil mesin badass itu.

Dalam video di atas, Lagree membawa saya melalui langkah yang sama dengan yang Sofía Vergara lakukan pada Megaformer untuk mencapai badannya yang kencang. Ia dipanggil “Spiderman,” satu langkah badan penuh yang melibatkan semua otot di abs dan bahagian atas badan.

BERKAITAN: Cara Dapatkan Tubuh Seperti Blake Lively 

Lakukan langkah ini selama 60 saat, beberapa kali seminggu untuk mencapai hasil terbaik (dan akhirnya menguatkan dan nada badan, bukannya kaedah tandatangan itu-Lagree). Percayalah, anda akan merasakan pembakaran.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map