Cindy Crawford Bencana Kening Terburuk Akan Membuat Jaw Drop anda

Cindy Crawford kelihatan seperti dia menentang keinginan 90-an untuk menanggalkan alisnya yang penuh-yang banyak sekali kita sedih. Dan dengan jujur, anda betul. Dia tidak tolak dorongan! Tetapi itu tidak bermakna dia tidak mempunyai bencana kening besar. The supermodel dan pengasas garis penjagaan kulit yang anti-penuaan Meaningful Beauty memberikan kita sudu pada kecelakaan kecantikan terbesarnya, yang hanya berlaku dengan tandatangan kecantikannya. Ya, alis mereka. 

Jalan sebelum Kendall Jenner dan Gigi Hadid melakukannya, Cindy berada di pemotretan di mana alisnya diluntur. Selepas mereka dicelup, artis soleknya, Kevyn Aucoin, menutupinya dengan solek, jadi dia tidak perasan pada masa ini bagaimana pelunturan kening anda benar-benar boleh mengubah wajah wajah anda. Tidak sampai kemudian Cindy sedar dan mempunyai momen-Mungkin kita semua berkaitan. 

BERKAITAN: Rutin Penjagaan Kulit Terbaik untuk Zaman Anda, Menurut Kim Kardashian West

Kami duduk bersama Cindy juga menghasilkan nasihat penjagaan kulit yang menakjubkan. Rahsia beliau untuk menua dengan anggun? “Secara jujur, saya fikir perkara yang paling penting tentang penuaan anggun sedang terlibat, aktif dalam hidup anda, gembira, atau melakukan kerja yang anda suka atau bersosial dengan cara yang anda suka. Saya fikir bagaimana perasaan anda … itu benar-benar menunjukkan di wajah anda apabila anda semakin tua. “

Semak klip di atas untuk lebih lanjut mengenai rutin harian Crawford, rahsia kecantikan, dan banyak lagi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − = 18

map