Ecco esattamente quanto dovresti puntare al parrucchiere

În cazul în care nu este necesar să se folosească în mod obișnuit pentru a se potrivi cu un anumit tip de serviciu, atunci când acesta se află într-un anumit punct sau în altul, acesta va fi transferat în timp util și în momentul în care se va efectua o retragere. La situazione può diventare decisamente pelosa (gioco di parole) quando c’erano più persone coinvolte.

Ați adăugat un comentariu la articolul “Lava și capelli e la tua stilista che ti ha tagliato i capelli?” Quanto è considerato troppo? E oare s-au succede ottieni uno sconto? În cazul în care nu se percepe nici un tutore, un abonat sau un parantez cu un comprimat de salvare,.

tk
Getty Images

Pe baza principiilor, 20% din prețul serviciilor este considerat un standard considerabil pentru fiecare dintre clienții săi, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie incluse în acest proces. “Nel salone, îndrăznește să mancati parodie, să se angajeze pe cineva cu stilul lor de stilist – lor loro asistență, la persona che lava i capelli, e forse il cappotto controlla lasci qualcosa”, dice Francois Fortin, Senior Stylist presso Noua salonă Ziba di York City.

În cazul în care, în mod obișnuit, în cazul în care există o diviziune a părților, se consideră că, în cazul în care este separat, acest lucru se datorează unei singure persoane care se află în posesia unei persoane. La colorista Beth Minardi sugerăm să dăruiem o mancă pe care să o facem și să o facem ca o capelă de 3 $ a a $ 5. Poiché molti saloni non sono în grado di aggiungere la mancia sull’importo finale se și sceglie di pagare con una carta, si consiglia di utilizați denaro contante per facilitare il proceso.

CORRELATI: 9 Șampon pe Farmacie che risolvono ogni problema

De asemenea, Michelle Lee, directorul de designer al Salonului Eva Michelle di Boston, a sugerat o sumă de 5 dolari și o sumă de 20 de dolari pe an. “Tutti gli assistenti sono in formazione per essere stylisti, e in molti dip, molti stanno lavorando al salario minimo, quindi ovunque da 5 $ a 20 $ va bene seconda di quanto finiscono per fare per il cliente, o se sono stati particolarmente gentile con te “, zaruri.

În cazul în care nu există nici o dovadă că mantia este proprietarul unui salon care să nu fie afectat de un tratament de tratare a culorilor? Minardi, Lee și Fortin sunt un tutore de acordeon alături de el însuși: un mito. “Penso che sia una cosa vecchia scuola, nu e atât de davvero da dove provenga. Nu este nici un fel de previzualizare, ma è apprezzato, e siamo semper grati”, dice Lee. “Îmi pare rău că am venit să fiu proprietar într-un salon, să fiu parte la un serviciu de servire a sănătății, să îndrăznesc să mă descurc cu personalul și să fiu în pace”. În mod natural, nu cumpărături și proprietari de sala de fabricație, quindi în casu de dubbio, asimilate di chiedere l’addetto alla recepție quando stai prendendo l’apuntamento o stai pagando il servizio post-vendita se il proprietario accetta suggerimenti.

Asociat: 8 Șampon volumizzante che ti regaleranno și capelli più spessi della tua vita

O secundă a venit după ce un serviciu de scont a fost pus în aplicare, capătul quanto puin essere una mancia può essere una sfida, soprattutto perché molti siti non elencano il prezzo del trattamento originalale. Gli stilisti erano un po ‘divisi su questo argomento. Mentre Lee are o pensie de 20% din prețul de bază, dar Minerva și Fortin au convenit să se angajeze la 20% din prezența scontato. “Questo è un altro difficile, care convezioni e sconti, l’obiettivo è farli tornare per altri servizi, quindi va bene nu se antrena la mantia completa. Questo è parte dell’accordo”, zaruri.

Linea di fondo? Proprio se află într-o piesă de pian, cu o singură pauză, care se dovedește a fi o premieră și o parcurgere a talentului, cu un procent de 20% considerat standard. Înainte de a începe acest lucru, veți avea parte de o perioadă mai scurtă de timp,.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − 56 =

map