Emily Ratajkowski Secara harfiah Menghentikan Trafik Berjalan Anjingnya dalam Pakaian Cukup

“Selamat pagi di New York,” kata Emily Ratajkowski sambil tersenyum kepada kamera sambil berjalan anjingnya dengan bra hitam dan seluar.

DKNY melancarkan video kempen terbarunya pada hari Isnin, yang menampilkan EmRata dalam apa-apa kecuali knickers, pup comelnya, dan lelaki penghantaran, pembaikpulihan, jiran, dan pemandu teksi yang semua berhenti untuk mengambil dua kali pada gadis separuh telanjang yang bersiar-siar bersiar-siar bersama anjingnya di atas tali.

Video mengiklankan kempen intim musim bunga / musim panas jenama, berjudul #GoodMorningDKNY. Potongan pakaian dalam berharga $ 12 hingga $ 62, dan boleh didapati hari ini di DKNY, Nordstrom, Lord + Taylor dan Macy, baik di kedai dan dalam talian, serta memilih peruncit antarabangsa.

“Saya tidak pernah terlepas daripada menyatakan keperibadian saya,” kata model dalam siaran akhbar. “DKNY sentiasa menyokong wanita yang kuat dan yakin dan itu adalah mesej yang sangat penting kepada saya,” katanya. “Saya sentiasa menjadi peminat jenama dan kempen ini bersemangat dan filem adalah semulajadi.”

BERKAITAN: Emily Ratajkowski Mengumumkan 23 Perkara Kegemarannya

Tonton video penuh di atas, dan berbelanja bersahabat dengan senang hati!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 + = 60

map