Game of Thrones Boy Bad Nikolaj Coster-Waldau Sebenarnya Sungguh Baik dalam Kehidupan Nyata

Semua orang suka lelaki jahat.

Lelaki jahat ini khususnya telah terbukti menjadi pembunuh, sia-sia, dan mempunyai — ahem — Hubungan yang menyeramkan dengan kakaknya, tetapi kami masih tidak berdaya lagi Game of Thrones‘Jamie Lannister, bermain dengan ganas oleh Nikolaj Coster-Waldau, mengagumkan skrin kami.

Dengan rahangnya yang tersisir, tersenyum roguish, dan tatapan bayi yang kelihatan gelap, tidak menghairankan bahawa pelakon Denmark – yang kembali ke musim keempat di HBO pada 6 April – membuat hati gadis itu lebih cepat mengalahkan. (Tunggu sehingga anda mendengar dia bercakap tentang isterinya.) Musim lalu, dia menghabiskan masa yang baik dalam skrin masa lapang, darah, atau keduanya, tetapi kami mendapati Coster-Waldau membersihkan dengan baik (sangat baik) kerana dia memakai Prada, Comme des Garçons, dan Armani untuk menembak Man of Style pada April 2014 kami. Namun, dia mengakui dia lebih santai dalam kehidupan seharian.

Dikutip

“Saya akan ambil baju dari tumpukan T-shirt.” -Nikolaj Coster-Waldau dengan gaya mudahnya

Tweet ini!

“Oh, tolong jangan marah apabila anda tahu saya tidak mempunyai petunjuk tentang (fesyen)!” Coster-Waldau memberitahu InStyle‘S Sara Vilkomerson dalam edisi April kami, kini tersedia di gerai surat khabar dan muat turun digital. “Saya akan ambil baju dari tumpukan baju T-shirt.”

Jadi apa tidak dia tahu? Sebagai permulaan, lelaki keluarga tahu bahawa cinta pada pandangan pertama wujud. “Saya fikir ia mengambil masa yang lebih lama untuknya,” katanya mengenai isterinya yang berusia 15 tahun, pelakon Nukaaka Coster-Waldau. “Saya memakainya, saya hanya cinta gila.” Dan bersama-sama, kedua-dua mereka tahu bagaimana memalukan dua anak perempuan mereka, umur 10 dan 13. “Apabila rakan-rakan mereka selesai, kita hanya akan menari,” katanya. “Tiada muzik diperlukan. Ia benar-benar memalukan mereka. “

Dia juga tahu dia tidak dapat mendedahkan mana-mana titik plot berharga dari musim keempat Game of Thrones. Tidak ada satu pun spoiler kecil. “Mereka akan bunuh saya, “katanya. Nah, kita tidak mahu itu!

Lawati set pemotretan kami dengan Nikolaj Coster-Waldau yang panas-dari-naga-nafas dengan memeriksa video di belakang video di atas.

-Reporting oleh Sara Vilkomerson

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 57 = 58

map