Hairstylist Julianne Moore Menunjukkan Kami Cara Mengatasi Curl Terlalu-ketat

Walaupun besi keriting kami telah lama menjadi ruji untuk mewujudkan spiral berstruktur dan gelombang longgar, ada saat-saat satu langkah yang salah menghasilkan keriting sosej besar. Anda tahu jenis-apa yang pernah keriting terpisah telah dikumpulkan ke dalam satu ringlet raksasa, meninggalkan anda untuk menarik dan menggali lapisan anda setiap beberapa minit untuk mencegahnya daripada membentuk semula. Ia bukan cincin saraf, anda hanya cuba untuk memastikan lapisan anda di cek. 

BERKAITAN: Satu Panjang Rambut Itu Memanjakan pada Setiap Orang

Masukkan selebriti gaya rambut selebriti Marcus Francis dengan pembetulan muktamad. Pro, yang bekerja dengan Julianne Moore, Winona Ryder, dan Kristen Bell di kalangan orang lain, mempunyai beberapa helah di atas lengannya untuk bagaimana menangani jika anda telah melipat untaian anda terlalu ketat di sekitar tongkat pengeriting itu. Lebih baik lagi, semua yang anda perlukan adalah tangan anda, dan boleh menggunakan Syampu Kering Suave ($ 5; target.com) untuk melihat wajah anda daripada sempurna, dengan sempurna. Mainkan video di atas untuk mendapatkan petua Francis sepenuhnya. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 − 76 =

map